Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Овој игропуло да дае господ последна утакмица да му биде да му ебам ќељавото говедо,земал се пичка да шутира па шутни бе гомно едно како сакаш да дадеш гол кога не шутираш вепар еден

До сеа супер му иде на галатасарај се надевам 2-1 ќе испадне и вечер уште еспањол x1 30 кое за 1000 и треба во џеб да паднат 30к ако не испадне пауза

значи вие Исланд се најпосраната репрезентација со Франција нерешено 10 разлика губат од Чесиве

Дибиров го фатив +3,5 за само 10 минути. Ѕвер :cuc: Најјако од се, само он ми е испаднат од 5-6 души, а другите играат скоро цела утакмица до сеа. :icon_mrgr:

калински: за сламка за спас се фаќаат русите ке успеат ли :jeeee:

Дo сеa нa светскoтo се oдигрaa 36 нaтпревaри. 5 oд нив зaвршијa нерешенo сo прoсечнa квoтa 16-17(зaциснo oд клaдилницaтa). Дa ги игрaше некoј сите сингл Х дo сегa ќе беше нaјмaлку дуплo oд влoгoт вo плус. Дoбрa идејa зa нaреднoтo светскo/еврoпскo.

ЦСКА 4,5+ 1,65
Динамо Москва 4,5+ 1,60
овие ко посигурни ми се друго
Слован 1 2,15
Северстал 4,5 + 1,85 (ова е валуе огромно)
овие поризични и
Јарославал + Јокерит двете 4,5+ по 1,70 имаат
ризик тип
Медвешчак 7,5+ 4,55
Баш тие што мислиш дека се најсигурни тие ја ебаат работата, слован братислава ако тепа ќе биде супер бидејќи на друг тикет ги пишав слован1, северстал 4.5+ јарослав 4.5+ и јокерит 4.5+ сега само да испадни уште оваа, а и да од кај ги гледаш коеф ? јас колку шо те имам читано имаш кажено од бетсити али кога ги напишав шифрите од бетсити таа ми вика само колку ја пишува границата толку, уплатив во копачка али коефициентите се многу помали од горенаведените.

Дo сеa нa светскoтo се oдигрaa 36 нaтпревaри. 5 oд нив зaвршијa нерешенo сo прoсечнa квoтa 16-17(зaциснo oд клaдилницaтa). Дa ги игрaше некoј сите сингл Х дo сегa ќе беше нaјмaлку дуплo oд влoгoт вo плус. Дoбрa идејa зa нaреднoтo светскo/еврoпскo.
Кажи ги 30 зашто имаше некои на кои еднставно знаеш дека нема нерешено да завршат.

Го имам Горбок + 3.5 . Даде 2 гола у прво и не го пушта у второ полувреме да му ебам дебилот

Баш тие што мислиш дека се најсигурни тие ја ебаат работата, слован братислава ако тепа ќе биде супер бидејќи на друг тикет ги пишав слован1, северстал 4.5+ јарослав 4.5+ и јокерит 4.5+ сега само да испадни уште оваа, а и да од кај ги гледаш коеф ? јас колку шо те имам читано имаш кажено од бетсити али кога ги напишав шифрите од бетсити таа ми вика само колку ја пишува границата толку, уплатив во копачка али коефициентите се многу помали од горенаведените.
Да ги ебам в гз ја нив особено Динамо ме уништи таа ЦСКА и онака беше ризична
Треба да ги пишуваш од белиот билтен во Бетсити за да ги имаш сите граници во тој додатокот има само една граница дадено
Инаку истиве шо ги чекаш 4 Јокерит,Јарославл,Слован и Северстал сите ги имав на тикет заедно 4,5+ и само тој тикет НЕ ГО УПЛАТИВ од шо сум простак нека влезе Слован барем 1 да се вратам на 0 денес

Ja dade Rusija :eek::eek::cuc:Go imav frleno livceto:icon_mrgr:..Bravo za vardarcite,bez promasaj se!:aplauz::aplauz:

Ajde uste Trefl Sopot..Na Conegliano im treba samo dva seta,pa ako gi dobijat tie dva neka pustat rezerven sostav.:ROFLMAO:

Кажи ги 30 зашто имаше некои на кои еднставно знаеш дека нема нерешено да завршат.

Ако се избацуаваат фаворити ретко кој ќе ја одиграше Данска-Аргентина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom