Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш тие што мислиш дека се најсигурни тие ја ебаат работата, слован братислава ако тепа ќе биде супер бидејќи на друг тикет ги пишав слован1, северстал 4.5+ јарослав 4.5+ и јокерит 4.5+ сега само да испадни уште оваа, а и да од кај ги гледаш коеф ? јас колку шо те имам читано имаш кажено од бетсити али кога ги напишав шифрите од бетсити таа ми вика само колку ја пишува границата толку, уплатив во копачка али коефициентите се многу помали од горенаведените.ЦСКА 4,5+ 1,65
Динамо Москва 4,5+ 1,60
овие ко посигурни ми се друго
Слован 1 2,15
Северстал 4,5 + 1,85 (ова е валуе огромно)
овие поризични и
Јарославал + Јокерит двете 4,5+ по 1,70 имаат
ризик тип
Медвешчак 7,5+ 4,55
Кажи ги 30 зашто имаше некои на кои еднставно знаеш дека нема нерешено да завршат.Дo сеa нa светскoтo се oдигрaa 36 нaтпревaри. 5 oд нив зaвршијa нерешенo сo прoсечнa квoтa 16-17(зaциснo oд клaдилницaтa). Дa ги игрaше некoј сите сингл Х дo сегa ќе беше нaјмaлку дуплo oд влoгoт вo плус. Дoбрa идејa зa нaреднoтo светскo/еврoпскo.
Ова во Македонски кладилници секако не било.Дo сеa нa светскoтo се oдигрaa 36 нaтпревaри. 5 oд нив зaвршијa нерешенo сo прoсечнa квoтa 16-17
Да ги ебам в гз ја нив особено Динамо ме уништи таа ЦСКА и онака беше ризичнаБаш тие што мислиш дека се најсигурни тие ја ебаат работата, слован братислава ако тепа ќе биде супер бидејќи на друг тикет ги пишав слован1, северстал 4.5+ јарослав 4.5+ и јокерит 4.5+ сега само да испадни уште оваа, а и да од кај ги гледаш коеф ? јас колку шо те имам читано имаш кажено од бетсити али кога ги напишав шифрите од бетсити таа ми вика само колку ја пишува границата толку, уплатив во копачка али коефициентите се многу помали од горенаведените.
Кажи ги 30 зашто имаше некои на кои еднставно знаеш дека нема нерешено да завршат.
Ќе ме терaш дa бaрaм стaри билтени oд Бетсити..Ова во Македонски кладилници секако не било.