Џони Вајсмилер
Don't share my food
nekoj tip nba?
Клиперс-Кливленд H2 7,5...Не верувам дека Кливленд вечер ќе изгуби со повеќе од 7 разлика,плус имаат многу порази во последно а Џејмс е разигран што веројатно се очекува тесна утакмица
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nekoj tip nba?
Vo vil hil na 60-60 za 2 bese 4.20 ja pustiv na 100 kolku da mine interesno da ja gledam hhhНе памтам утакмица у кошарка да ми се наместила кога била тесна последните 2-3 минути.
66-62 водеа гнасните терористички турци радикални исламисти или шо и да се фенербахче, изгубија 68-74. копилето Спанулис 5-6 поени во последните 20 секунди им даде, оној дегенот Весели лични во напад праеше, 3 слободни промашија терористите, од друга страна Спанулис 3 слободни ко од шала ги даде
хахахаа сеа гледам статистика 12/21 за три имаат Олимпијакос цццццццц![]()
@Nino Manchester
Виде за што ти зборев вчера околу Фенер? И многу сум прост, го зборам тоа и пак ги изиграв и пак и пак и пак.
Поголеми серковци немам видено, онака 100% бев убеден дека ќе се усерат ако влезат во тесна завршница. Безидејни напади, се мачеа да организираат акции.
Види ме па мене глуп човек еј,ама и гомново увек игра вака ко ги имам против нив,му ебам тоа гнасниот.И ја викам дека ќе биде 1,само сите забораваме еден битен фактор,еден човек.Спанулис.
7.5 или 8.5Колку е хендикепот за Македонија утре со Иран?
Клиперс-Кливленд H2 7,5...Не верувам дека Кливленд вечер ќе изгуби со повеќе од 7 разлика,плус имаат многу порази во последно а Џејмс е разигран што веројатно се очекува тесна утакмица
Брате уште твоите две ги чекам за 7000ки, Чопил и Радванскаmalo smo se sprdali, vecer samo ovie 2 para taka mi se za poseriozen vlog
Copil 1,30 Radwanska 1,25
za naroden tiket
Vesely 1,65 Darcis 1,75 Kubot 1,60 Panova 1,55
Дај некој тенис ако имаш на лагер гледај ко вчерашните да сеКливленд како што е боранија во одбрана, мислам дека иде на стрелање вечер кај Клиповите.
Тек сеа го гледам ова... Иначе само Радванска ќе ти ја кажев, друго не ми фаќаше око.Дај некој тенис ако имаш на лагер гледај ко вчерашните да се![]()