dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.366
"Tvrda utakmica, cvrsti su Arabi igraju odbrana"

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
"Tvrda utakmica, cvrsti su Arabi igraju odbrana"
Во право си нема 14 ама сигурно 25 ќе примитеХахахахах, па ние Ал Ахли Битола да напрајме, ќе играме цврста одбрана нема 14 гола за 60 минути да примиме![]()
Оти шојма, ќе играме дефазива сите, ко ќе му влезам на Хулк нема да стани, друг на Аршавин и готовоВо право си нема 14 ама сигурно 25 ќе примите![]()
Како се пласирани место кого?добро играат ама за ова СП играа бараж со нив и отпаднаа ама благодарение на ЕХФ се тука сепак
Vucevic 19.5 -Некој да даде предлози за поени играчи од нба и евролига?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Хокеј ова е последната утакмица изиграна од мене, а ја изиграв последна на тикет со двоумење да ми дигне некој денар плус[DOUBLEPOST=1421429793][/DOUBLEPOST]Ovde je razlika u kvalitetu ogromna!! Slavia Praga je poslednja na tabeli i dosta igraca su napustili tim i par igraca su povredjena tako da ce pola tima da budu juniori. Slavia Praga je trazila od Ceske Federacije da napuste ligu ali je to bilo ODBIJENO i moraju da nastave.Леле баш, мислев дали 1 или на + голови да ја играм, конкретно за неа арно сум одбрал
Прегледај го приврзокот 111929
Ерцег + денес
Како се пласирани место кого?
Ќе ги пуштам Вучевич -19,5 и Грифин +23,5 на ситноVucevic 19.5 -
Cousins 24.5 +
Griffin 23.5 +