Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахахах, па ние Ал Ахли Битола да напрајме, ќе играме цврста одбрана нема 14 гола за 60 минути да примиме :)

Хахахахах, па ние Ал Ахли Битола да напрајме, ќе играме цврста одбрана нема 14 гола за 60 минути да примиме :)
Во право си нема 14 ама сигурно 25 ќе примите :D

Некој да даде предлози за поени играчи од нба и евролига?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пуу бре не ми текна дека има евролига па да уплатам на играчи во моцарт ..ццц
Спанулис - , Паракуски + , Рочести мислам дека ќе тера плус денес , Митрович + , Марјанович + еве ви неколку предлози ..
бтв има некаде да се види колку пенали им досудија на Германциве денес ? На какво ливче ме бушат ги имав <26.5 ..
Сега ќе ги чекам Франција 1 , Ајакс и Клуб Бриж во фикс и долу Данска 53.5+ и Шведска 1 (-1.5) за минимална околу 1500

Леле баш, мислев дали 1 или на + голови да ја играм, конкретно за неа арно сум одбрал :facepalm:

Прегледај го приврзокот 111929
Хокеј ова е последната утакмица изиграна од мене, а ја изиграв последна на тикет со двоумење да ми дигне некој денар плус[DOUBLEPOST=1421429793][/DOUBLEPOST]Ovde je razlika u kvalitetu ogromna!! Slavia Praga je poslednja na tabeli i dosta igraca su napustili tim i par igraca su povredjena tako da ce pola tima da budu juniori. Slavia Praga je trazila od Ceske Federacije da napuste ligu ali je to bilo ODBIJENO i moraju da nastave.
Kometo Brno kako sam procitao igra sa 100% sastavom i nema izostanka. Slavia Praga je u 36 meceva primila cak 124 golova.
Ovde ocekujem da lagano pobedu sa 2 razlike pa mozda i vise jer je Slavia u raspadu!! Nadam se da nece biti neke namestaljke ili tako nesto!

http://www.tipodrom.com/analiza/hokej/Kometa-Brno-Slavia-Prag-36655.html
ради анализава ја изиграв да си еби матер

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom