- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.969
- Поени од реакции
- 9.596
ЛапајАјде Манасков уште еден гол и да се омрсам ја после недела дена Гајич на полувреме уште си заврши работа![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЛапајАјде Манасков уште еден гол и да се омрсам ја после недела дена Гајич на полувреме уште си заврши работа![]()
Сериозно ? Како успеа жити се..Мислам дека црвен има добиено Рутенка.
ЛЕЛЕ СЛОВЕНИЈААААА ме ебаааа 36,5 граница во спортлајф 36 дадоа.
САМ ПРЕД ГОЛ ИЗЛЕЗЕ МОРОНОТ и не даде гол
те следам за овие две, радванска со 1.17 беше ко ја изиграв.malo smo se sprdali, vecer samo ovie 2 para taka mi se za poseriozen vlog
Copil 1,30 Radwanska 1,25
za naroden tiket
Vesely 1,65 Darcis 1,75 Kubot 1,60 Panova 1,55
Сериозно ? Како успеа жити се..![]()
Па не би рекол, пинакл искрено не ми направил проблем али не сум играл таму повеќе од 40 евра на сингл.Те oгрaничиле декa си oд Мaкедoнијa,и нa некoлку други клaдилници тaкa прaвaт.. инaче нa пинaкл и унибет мoжеш кoлку сaкaш дa уплaќaш?
Auuu sto zboris be...ЛЕЛЕ СЛОВЕНИЈААААА ме ебаааа 36,5 граница во спортлајф 36 дадоа.
САМ ПРЕД ГОЛ ИЗЛЕЗЕ МОРОНОТ и не даде гол
Мислам дека да.Бет сити случајно да не го смета 1 коеф Ф.Лазаров дека не влезе да игра?
Дајте детали за Шведска и Исланд ќе ве молам, дајте составите ако ништо друго.. Гледам 2,20 коефициент да тепа Шведска над 1,5 разлика... Сингл сакам да ја бапнам така дајте да видам инфо составите! !
ama da tepa 1 razlika Svedska jas pagjamЈас ја изиграв веке сингл за Шведска. Ова колку да те поддржам, па ако горам, да не горам сам.![]()
Шпилеримав еден тикет на заебанција со многу играчи али се поминав до сеа и нив ги имав над 36 дебил тежок, па и судијава овие минута ипол имаа Чиле напад не им ја зема.