Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ах леле толку се двоумев на Шпанија дали да ја играм Т1 31+ и не ги кладов :facepalm:
А ете тие 38 гола дадоја (y)

ЛЕЛЕ СЛОВЕНИЈААААА ме ебаааа 36,5 граница во спортлајф 36 дадоа.

САМ ПРЕД ГОЛ ИЗЛЕЗЕ МОРОНОТ и не даде гол

ЛЕЛЕ СЛОВЕНИЈААААА ме ебаааа 36,5 граница во спортлајф 36 дадоа.

САМ ПРЕД ГОЛ ИЗЛЕЗЕ МОРОНОТ и не даде гол

Шпилер :bravobe: имав еден тикет на заебанција со многу играчи али се поминав до сеа и нив ги имав над 36 дебил тежок, па и судијава овие минута ипол имаа Чиле напад не им ја зема.

Да ти ебам глупиот ракомет незнам кој кур пишам, викам да го испочитувам светсково да пишам нешто :tapp:
Дајте нешто за вечер НБА има интересни утакмици.

Те oгрaничиле декa си oд Мaкедoнијa,и нa некoлку други клaдилници тaкa прaвaт.. инaче нa пинaкл и унибет мoжеш кoлку сaкaш дa уплaќaш?
Па не би рекол, пинакл искрено не ми направил проблем али не сум играл таму повеќе од 40 евра на сингл.
Маратон пробав на тикет од 6 коефициент со 30 евра пред 5 дена и не ми дадоа, туку максимум ми даде со 17 евра дека можам да го играм. На унибет немам играно на повеќеод 30 евра тикет и незнам, таму за сингл не се ок ниски коеф имаат, али за играчи нба се наоѓаат по некоја граница пониска.[DOUBLEPOST=1421423244][/DOUBLEPOST]Испуштив македонија не успеав да излезам од работа, али стигнав за другиве :)

2 тикети комбинација од овие
радванска 1
чопил 1
комета 1
нилсон 2.5+
кретеил h(+1.5)
karacic 3.5 -
Fribourg 3.5 +
7 koef 1000ka

tiket 2
ALzir-Egipet 51.5 -
Bordo-Nica 3.5 -
Ajaks -2.5 +
Chikago-H2 -1.5
Vucevic 19.5 -
na 500ki ovaj 8.6 koef

Бет сити случајно да не го смета 1 коеф Ф.Лазаров дека не влезе да игра?

Дајте детали за Шведска и Исланд ќе ве молам, дајте составите ако ништо друго.. Гледам 2,20 коефициент да тепа Шведска над 1,5 разлика... Сингл сакам да ја бапнам така дајте да видам инфо составите! !

Јас ја изиграв веке сингл за Шведска. Ова колку да те поддржам, па ако горам, да не горам сам. :D

Шпилер :bravobe: имав еден тикет на заебанција со многу играчи али се поминав до сеа и нив ги имав над 36 дебил тежок, па и судијава овие минута ипол имаа Чиле напад не им ја зема.

Да бе племе му ебем судиско, 2,5 минути ни пасивен ништо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom