Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не дека праам клише муабет ама страшен малер ме тера со спортскава. Се тоа што ќе издвојам и нема да уплатам ќе излезе, а од тоа што ќе уплатам едвај 40-50%, колку да не бидам зијан.
Не да се фалам ама да играм на нет(читај да ја уплаќам секоја можна утакмица што ќе ја селектирам на флешскор) страшни пари има да напраам.

Па што чекаш кога знаеш кај се парите..

За баскетот конкретно хендикеп игрите се чисти грабежи и чиста лотарија. Ако игра човек народњаци тогаш ок, може било што да изигра, ама ако играш сериозни уплати и се ебаваш со хендикепи ондак... Хендикеп се игра само доколку начека човек грешка на кладилниците или некое посебно инфо па тогаш, инаку овака слабо. До душа истото важи и за тенисите и ракометот. За мене тенисот е најдобар спорт за кладење, па сето останато оди после него.
Не си во право брат за хендикепот. Мене лично хендикеп ми е бр 1 избор и добри пари ми носи, скоро секој ден го применувам. Пратам кошарка доста често и ако сметам дека некоја екипа од понизок ранк кој се влезени во добро темпо и од утакмица во утакмица се се подобри и подобри а играт против некој фаворит, веднаш ги стегам на хендикеп, или ако фаворитот игра без клучни играчи зошто да не е хендикеп. Не знам за тебе ама мене ова игра ми е преисплатлива задоволен сум.
- Мислам дека тотално си во грешка во тоа шо го напиша.

У последен момент ја сменив Франција од кец со хендикеп на плус прво полувреме. И тоа во СЛ се качи на 27.5, во копачка остана на 26.5.

http://screencast.com/t/2j6uGLjbO6

Оваа споρтсκава е бетеρ од сидата чума на 21 веκ!

Денесκа исфρустρиρан од вчеρа се ρешив да ги игρам сите оние на κои κоеф.им опаѓа и лагано си влегоја тенис ципола 2.4 и новаκ да изгуби од аρапот 1.55 и басκет ρандеρс хенд.2 и цибона си ρеκов аκо се κρева κоеф.ќе ја игρам хенд 2 и изгубе 30 ρазлиκа:bravobe: а тρебаше да избеρам една од чоρиќ,лаρсон и њу оρлеанс со 1000 добивκа 10000 аκо влезат овие што не ги изигρав ќе си го тρгнам ножето κаκо ѓаволот да ни виκаше стаи ја цибона а κоеф падна од 1.95 на 1.45:aplauz:

Да ти се плукнам во Њу Орлеанс и во цела НБА..цел натпревар води и на крајот си ебаа мајките и од Бостон неписмените изгубија..па јас уште хендикеп ја пишам:facepalm:..слепци

Сакаш сигурица за сабајле???? Грот-Милер минус у прв сет. Пошо сеа од нервоза стаив 300 глупости за јака сума, ќе видиш како ќе заврши 6-3 прв сет. Иначе играат двајца прејаки сервери каде што брејк паѓа еднаш во 100 години. Арно ама јас ја имам и ќе изеде едниот брејк одма на стартот и после мечот ќе заврши 6-3 6-7 6-7, со по 250 аса за двајцата.[DOUBLEPOST=1421092431][/DOUBLEPOST]
Ако се расервира лепотанов ќе видиш 2-0 за Роџер/Текау :ROFLMAO:
870563-chris-guccione-back-in-business.jpg

First set Groth 6-3
:D :D :D :D :D

П.С
Каков меч играат Монако и Лу.....:cuc::cuc:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom