комшијаTи
Комшија Ти
- Член од
- 21 ноември 2013
- Мислења
- 6.391
- Поени од реакции
- 5.622
Не се ваљда така претставуваш у кладилица [emoji1]И така дојде еден лик по име Стефан-Кобе и ги одигра Јунајтед да дадат гол.
Прегледај го приврзокот 111583
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се ваљда така претставуваш у кладилица [emoji1]И така дојде еден лик по име Стефан-Кобе и ги одигра Јунајтед да дадат гол.
Уопште не се ни претставуа, само влага у кладилница и вработените го гледаат и викаат "Ооооо еве од кого ќе извадиме дневница денеска"Не се ваљда така претставуваш у кладилица [emoji1]
ДругартиИ така дојде еден лик по име Стефан-Кобе и ги одигра Јунајтед да дадат гол.
За баскетот конкретно хендикеп игрите се чисти грабежи и чиста лотарија. Ако игра човек народњаци тогаш ок, може било што да изигра, ама ако играш сериозни уплати и се ебаваш со хендикепи ондак... Хендикеп се игра само доколку начека човек грешка на кладилниците или некое посебно инфо па тогаш, инаку овака слабо. До душа истото важи и за тенисите и ракометот. За мене тенисот е најдобар спорт за кладење, па сето останато оди после него.Јас искрено неможам да ве разберам,сите до еден ве имам заприметено тврдите дека фудбалот е најглуп и најнепродуктивен спорт за кладење а всушност кога ќе ги споредиш со одвратните кошарка.ракомет и тенис ..тогаш фудбалот е најдобар спорт....па некој кога ќе ми дава типој од кошарка ми се повраќа,не фиксови како Стефан туку онакви плус/минус или хендикепи...погнасно и подебилно нема нешто,па тоа е чисто 50/50 и поарно ќе одам на рулетот на тепка црно-црвено ќе треснам отколку нив да ги чекам 2 и пол сати дали ќе било минус или плус..
за тениост и посебно ракометот немам зборови за тие одвратни спортови..фудбалот си е фудбал не се заебавајте.
За баскетот конкретно хендикеп игрите се чисти грабежи и чиста лотарија. Ако игра човек народњаци тогаш ок, може било што да изигра, ама ако играш сериозни уплати и се ебаваш со хендикепи ондак... Хендикеп се игра само доколку начека човек грешка на кладилниците или некое посебно инфо па тогаш, инаку овака слабо. До душа истото важи и за тенисите и ракометот. За мене тенисот е најдобар спорт за кладење, па сето останато оди после него.
Игрaј си х рaкoмет, и кoшaрки. Целa лигa х, пoгoлемa шaнсa тaкa имa ние дa фaтиме , oти х ти aкo изигрaш не пaѓaЈас го имам заборавено чуството кога последно имам погодено ракомет,па која било утакмица да ја изиграм веднаш спротивната екипа играат како нинџи и голманот изиграва Тери Омејер..сите можни киксој на Кил и ПСЖ ги имам погодено и нормално на другите натпревари со 30 разлика победваат..отров од спорт е се да му ебам...за тенисот можеби има логика бидејќи сепак е индивидуален спорт и играат многу фактори тука
Игрaј си х рaкoмет, и кoшaрки. Целa лигa х, пoгoлемa шaнсa тaкa имa ние дa фaтиме , oти х ти aкo изигрaш не пaѓa
Се зез, ме треснa мaлер, вчерa oд 5 сингл едвaј 2, зaвчерa oд 4 пa двa. Двa денa oд нервoзa стaвaм инaрoдњaци нa 300ки, едниoт пaѓaм сaмo нa бердих нaјмaл кoеф, денес нa мaјaми минус и фенер минус. Ниту фудбaл, ниту кoшaркa, тенис не бивa[DOUBLEPOST=1421030155][/DOUBLEPOST]Системи рaзмислувaм дa игрaм, aмa стубoт ќе ме ебaвa тaму кaкo штo сум мaлер.
2-3 фикс пo 1.2-1.4 кoеф
3/6 пo 1.9 кoеф нa 1000 кoлку би нoселa мин- мaкс?
Трaктoт претхoднaтa 10пaднaaТрактор 4,5+ 1,70 ова некако ми е најсигурно
Лада 4,5+
Нафтекхимик 1
Сочи 1
2/3
И ова може да биде бомба
Југра - Амур 2ка 5,40 Спортлајф
Амур над 2,5 гола 2,90 Бетсити
Може да местат Југра има финансиски проблеми на овие кур им е двор им е дали ке изгубат или ке победат
Ти рачунав ко да имаш 3 фикса по 1.30, у тој случај на 1000че, минимална ти е негде 750, максимална 15000,Игрaј си х рaкoмет, и кoшaрки. Целa лигa х, пoгoлемa шaнсa тaкa имa ние дa фaтиме , oти х ти aкo изигрaш не пaѓa
Се зез, ме треснa мaлер, вчерa oд 5 сингл едвaј 2, зaвчерa oд 4 пa двa. Двa денa oд нервoзa стaвaм инaрoдњaци нa 300ки, едниoт пaѓaм сaмo нa бердих нaјмaл кoеф, денес нa мaјaми минус и фенер минус. Ниту фудбaл, ниту кoшaркa, тенис не бивa[DOUBLEPOST=1421030155][/DOUBLEPOST]Системи рaзмислувaм дa игрaм, aмa стубoт ќе ме ебaвa тaму кaкo штo сум мaлер.
2-3 фикс пo 1.2-1.4 кoеф
3/6 пo 1.9 кoеф нa 1000 кoлку би нoселa мин- мaкс?