Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Наградно прашање.

Колку натпревари (фудбал) со коефициент помеѓу 1.10 и 1.60 можете да погодите по ред на кој фаворитот нема да даде повеќе од 3 гола?
Да организирам еден натпревар и оној кој што ќе погоди 20 по ред да добие парична награда? :)

Не си, не си.... И пенал промашија првото...

Утре сампа х2 и портадаун 1 и 3+
Знам, последна ја чекав за 1000че и реков ајде стрим ќе гледам, ко ненормален 12 сато ноќта јас стрим гледам од мизерна лига плус на то пенал промашија, еден дебел шуткаше :facepalm:

Наградно прашање.

Колку натпревари (фудбал) со коефициент помеѓу 1.10 и 1.60 можете да погодите по ред на кој фаворитот нема да даде повеќе од 3 гола?
Да организирам еден натпревар и оној кој што ќе погоди 20 по ред да добие парична награда? :)
Стефан и Џони најдобро да погодуваат а ние обратно да ги играме :)

Ае еден тип по сабајле,кој игра онлајн нека го проба.

Tymensky Legion - Sibirskie Snaipe
Postavljeno: 2015-01-05 10:49:11

Budite uvek u toku sa najnovijim informacijama, insajderima, tipovima.
U sjajno vreme je dosao ovaj mec za Legione,bore se za play off a igraju sa ekipom sa kojom saradjuju,
kao sto se vidi igraju sistem gde domacin dobija obe utakmice u prilog ide i sto gostima nista ne treba ovde.

16.10.14 MHL Sibirskie Snaipery Tyumensky Legion 6 : 4
15.10.14 MHL Sibirskie Snaipery Tyumensky Legion 5 : 3
08.02.14 MHL Tyumensky Legion Sibirskie Snaipery 4 : 2
07.02.14 MHL Tyumensky Legion Sibirskie Snaipery 3 : 0
29.10.13 MHL Sibirskie Snaipery Tyumensky Legion 5 : 2
28.10.13 MHL Sibirskie Snaipery Tyumensky Legion 4 : 1
01.03.13 MHL Tyumensky Legion Sibirskie Snaipery 5 : 1
28.02.13 MHL Tyumensky Legion Sibirskie Snaipery 4 : 2
13.09.12 MHL Sibirskie Snaipery Tyumensky Legion 3 : 2
12.09.12 MHL Sibirskie Snaipery Tyumensky Legion 7 : 0

Pik meseca za mene,srecno ko prati.

Наградно прашање.

Too easy :)

Наградно прашање.

Нема ни пет по ред да се погодат.

Наградно прашање.

И притоа да не мора да победи фаворитот така? И јас мислам too easy. :)

Значи, вака стојат работите. Мора да биде коефициент на фаворитот помеѓу 1.10 и 1.60. Се што треба да погодите е натпревар со тие коефициенти каде што фаворитот не смее да победи а при тоа да постигне повеќе од 3 голови. Значи, победа 3-0 е во ред, победа 4-0 или 4-3 не е во ред. Нерешено 4-4 е во ред.

Колку такви натпревари можете да погодите по ред?

Уствари нефаворитот почнува со водство од три гола :D

Еве вака. Секој што ќе погоди 20 натпревари по ред ќе добие од мене 100 евра на Скрил. Ова се условите.

Не повеќе од 2 натпревари на ден.
Секој натпревар мора да биде во различна сатница, односно првиот мора да биде завршен пред да почне вториот.
Секогаш кога ќе учествувате во ова обавезно тагнете ме во постот. Нетагнатите постови нема да ви ги сметам за добитни, без разлика дали сте погодиле.

Бујрум.

Стaврo шo би пoнудил ти кaкo нaгрaдa зa 20 30 50 вaкa пoгoдени пo ред? Акo иaм дoбрa мoтивaцијa ќе се зaбoрaиш oд брoење :) И ти вo ќaр и јa вo ќaр ;) Тргни гo oгрaничувaњетo oд 2 нaтпревaри, мaлку е.

Стaврo шo би пoнудил ти кaкo нaгрaдa зa 20 30 50 вaкa пoгoдени пo ред? Акo иaм дoбрa мoтивaцијa ќе се зaбoрaиш oд брoење :) И ти вo ќaр и јa вo ќaр ;) Тргни гo oгрaничувaњетo oд 2 нaтпревaри, мaлку е.

За 30 погодени по ред имаш 300 евра на Скрил, ако не си ја подигнеш наградата на 20. Мора да стои тоа ограничување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom