Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Треба Мареј, Гаске не знам како ги изработил припремите, али вака реално ако гледаме е чист 1.
Што е работа со Росол...2.60 коефициент против Иво а Иво за месец дена 36 години полни?

Што е работа со Росол...2.60 коефициент против Иво а Иво за месец дена 36 години полни?
Ја како што прочитав Росол го откажа АО заради тоа што жена му се пораѓа тој период, така да можно е да го сркне и утре ради таа причина, кој го знае. Башка Иво е како виното, што постар тоа подобар. :D Не се знае со Карло никад, ако се расервира се е могуче.

играј двојка со 2,5 гејма, со два тај брејка поминува типот, мали се шансите Иво да направи брејк ако игра озбилно Росол, имаш во бет сити 1.9 коеф.

инаку Борна нема да го тепа нестабилниот Хасе?

Борна и ја сакав да го играм ама прво треба да видам како игра, сакам да ме увери дека стварно напреднал. Читав дека одработил пеколни припреми и треба доста да се очекува од него сезонава. Хасе е стандард идиот, знае да се распадне во секој момент...

Ја како што прочитав Росол го откажа АО заради тоа што жена му се пораѓа тој период, така да можно е да го сркне и утре ради таа причина, кој го знае. Башка Иво е како виното, што постар тоа подобар. :D Не се знае со Карло никад, ако се расервира се е могуче.
А замисли жена му да не се поради кога треба и да се породи 2 недели после АО ? И после да му е криво што го откажал....

Него тенисиве ми се примамливи за играње ама..прва недела на Јануари сме.. ќе имам само контрола оваа недела да не играм тениси, после последна недела пред АО веќе ќе бидат посериозни играчиве, сега онака си играат за курташак, нема смисла да се нервираме за мечеви за кој што не им е гајле на 80% од играчиве.

А замисли жена му да не се поради кога треба и да се породи 2 недели после АО ? И после да му е криво што го откажал....

Него тенисиве ми се примамливи за играње ама..прва недела на Јануари сме.. ќе имам само контрола оваа недела да не играм тениси, после последна недела пред АО веќе ќе бидат посериозни играчиве, сега онака си играат за курташак, нема смисла да се нервираме за мечеви за кој што не им е гајле на 80% од играчиве.
Затоа прееска пишав дека не треба многу да се лета на тенисот овие две недели. На АО ќе е правиот шит.
Фенер 1.25 утре, мене ова ми е ептен валуе иако знам дека Дарусафака се појачани доста сезонава, земаа неколку солидни играчи и имаат добар тренер али ипак за Фенер правиме муабет, прејаки се и дома тешко да заебат работа.

Затоа прееска пишав дека не треба многу да се лета на тенисот овие две недели. На АО ќе е правиот шит.
Фенер 1.25 утре, мене ова ми е ептен валуе иако знам дека Дарусафака се појачани доста сезонава, земаа неколку солидни играчи и имаат добар тренер али ипак за Фенер правиме муабет, прејаки се и дома тешко да заебат работа.
:pos::pos::pos::pos::pos:

Кој шизофреничар ги дава границиве за НБА трета вечер со ред паѓам за еден ебан кош. Стојам овде ко мисир чекам плуска/минуска. Треба некој да ме исшамара за да ми дојде умот.

Кој шизофреничар ги дава границиве за НБА трета вечер со ред паѓам за еден ебан кош. Стојам овде ко мисир чекам плуска/минуска. Треба некој да ме исшамара за да ми дојде умот.

Јас секој ден ги колнам нив да му ебам стопанката нивна,од најреномираните стручњаци низ странските форуми оние што ги прават границите за НБА лигата се сметани за најголеми стручњаци односно генијалци во светот на кладењето..одредена група била и се страшни со оглед на тоа колку се блиску во секој ебан натпревар

Ацид и останатите илуминати ги прават границите :D

Затоа се играат тимски +/-, јас така правам ептен подобро е него ли вкупно..

Махмути е тренер и имаат екстра играчи уште пред почетоков ти кажав :D пази кога играш против нив :D

За Магнит нема инфо дека кај овие копуциве некој фалит сепак ке си останам на типот јас 3,5+

Aтлант - Динамо Минск 2 АХ (0) 1,70
Премногу квалитет изгубија овие и прашање е дали ке издржат сезонава слаби се со финансии.Минск во одлична форма до пред 2 дена кога изгубија од Јокерит шо беше и очекувано пред тоа имаа серија од 10тина ако и не поке победи

може да се пробаат ама за овие не сум баш сигурен Јарославл 2 АХ(0) 1,70

И имајте на ум дека неам промашено во новава а то се немат десено во коцкарскава кариера вака да ми тргнит немој после клетви да јадам :D
Среќно кој пратит

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom