- Член од
- 18 септември 2011
- Мислења
- 5.457
- Поени од реакции
- 5.588
Што е работа со Росол...2.60 коефициент против Иво а Иво за месец дена 36 години полни?Треба Мареј, Гаске не знам како ги изработил припремите, али вака реално ако гледаме е чист 1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е работа со Росол...2.60 коефициент против Иво а Иво за месец дена 36 години полни?Треба Мареј, Гаске не знам како ги изработил припремите, али вака реално ако гледаме е чист 1.
Ја како што прочитав Росол го откажа АО заради тоа што жена му се пораѓа тој период, така да можно е да го сркне и утре ради таа причина, кој го знае. Башка Иво е како виното, што постар тоа подобар.Што е работа со Росол...2.60 коефициент против Иво а Иво за месец дена 36 години полни?
Што е работа со Росол...2.60 коефициент против Иво а Иво за месец дена 36 години полни?
А замисли жена му да не се поради кога треба и да се породи 2 недели после АО ? И после да му е криво што го откажал....Ја како што прочитав Росол го откажа АО заради тоа што жена му се пораѓа тој период, така да можно е да го сркне и утре ради таа причина, кој го знае. Башка Иво е како виното, што постар тоа подобар.Не се знае со Карло никад, ако се расервира се е могуче.
Затоа прееска пишав дека не треба многу да се лета на тенисот овие две недели. На АО ќе е правиот шит.А замисли жена му да не се поради кога треба и да се породи 2 недели после АО ? И после да му е криво што го откажал....
Него тенисиве ми се примамливи за играње ама..прва недела на Јануари сме.. ќе имам само контрола оваа недела да не играм тениси, после последна недела пред АО веќе ќе бидат посериозни играчиве, сега онака си играат за курташак, нема смисла да се нервираме за мечеви за кој што не им е гајле на 80% од играчиве.
Затоа прееска пишав дека не треба многу да се лета на тенисот овие две недели. На АО ќе е правиот шит.
Фенер 1.25 утре, мене ова ми е ептен валуе иако знам дека Дарусафака се појачани доста сезонава, земаа неколку солидни играчи и имаат добар тренер али ипак за Фенер правиме муабет, прејаки се и дома тешко да заебат работа.
Кој шизофреничар ги дава границиве за НБА трета вечер со ред паѓам за еден ебан кош. Стојам овде ко мисир чекам плуска/минуска. Треба некој да ме исшамара за да ми дојде умот.
Затоа прееска пишав дека не треба многу да се лета на тенисот овие две недели. На АО ќе е правиот шит.
Фенер 1.25 утре, мене ова ми е ептен валуе иако знам дека Дарусафака се појачани доста сезонава, земаа неколку солидни играчи и имаат добар тренер али ипак за Фенер правиме муабет, прејаки се и дома тешко да заебат работа.
на полувреме овер ќе одат од таа граница11:00 Cska 154.5 - 1,90
Стрaшнo...на полувреме овер ќе одат од таа граница![]()