Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Реално и јас да играм против Ерани во секаква состојба ќе ја победам,па не постои послаба тенисерка во светот со нејзиниот сервис од 1 км на час....само еднаш ја пишав да изгуби од Венус и како за инает тогаш најде да победи бидејќи оваа ѓупката си играше ашици

Ова за утре го играм секако да не се успијам само
Магнитогорск - Нижнекамск
Магнит над 3,5 гола 1,73
Нижнекамск утре најверојатно без два голмана 3ца во дефанзивна и 4ца во напагачка линија (чекам потврда ) освен тоа и онака се очај на голманска позиција и одбрана на прошлата со Автомобилист незнаат и тие како победија едноставно овие неможе гол да клает ги уништија буквално али џабе.Магнитогорск треба да тепаат и да дадат 4 гола како ништо двапати неможе да имаат толку срека овие али и тие баш сезонава не блескаат така да кој прати среден влог

Последно уредено:
Да ти ебам кладилниците шо ги има кај мене 4.5 е минимум границата за хокеј, до сега да имаше тука бетсити ќе се наполнев пари.

Да ти ебам кладилниците шо ги има кај мене 4.5 е минимум границата за хокеј, до сега да имаше тука бетсити ќе се наполнев пари.
Ovoj gorniov tip e individualen total..

A inaku vo betcity ima gg na hokeive :D

Изгледа единствен на форумов сум шо ги играв мизерните од Чиле
Коло Коло 1 (1,20) и изгубија 0-1 :facepalm:

Ovoj gorniov tip e individualen total..

A inaku vo betcity ima gg na hokeive :D

А каде има типови Кош-Кош во Кошарка,или ГГ во Ракомет?..и на нив да се пробам па тогаш можеби добитен ќе бидам :D

Пробај ја 5,5 + 1,90 ке да е за 4,5+ не вреди сигурно ке е 1,5 само шо ке треба да навиваш и овие Нижнекамск да дадат некој гол Магнит мислам 4 па можеби и 5 ке ги стегнат

Има и у копачка у живото ама квотите се мизерија. Пробав да напраам некоја комбинација ама не бива.
Fincite imaat ponekogas nad 1.2 ,samo zavisi.Pred nekoj den probav edna 1.29 bese i si vleze lagano..Drugite ligi od 1.05 do 1.15 preku sila.

Eden gol ne e nisto vo hokejot,eden power play ako go iskoristat odma gol.

@Stefan-kobe
mesto da se nerviras so kosarki,igraj hokei gg :icon_mrgr: mnogu polesno:kafence:

Изгледа единствен на форумов сум шо ги играв мизерните од Чиле
Коло Коло 1 (1,20) и изгубија 0-1 :facepalm:
Не си, не си.... И пенал промашија првото...

Утре сампа х2 и портадаун 1 и 3+

Fincite imaat ponekogas nad 1.2 ,samo zavisi.Pred nekoj den probav edna 1.29 bese i si vleze lagano..Drugite ligi od 1.05 do 1.15 preku sila.

@Stefan-kobe
mesto da se nerviras so kosarki,igraj hokei gg :icon_mrgr: mnogu polesno:kafence:
0-0 ќе заврши тогаш хокејот не се заебавај :D

А каде има типови Кош-Кош во Кошарка,или ГГ во Ракомет?..и на нив да се пробам па тогаш можеби добитен ќе бидам :D
Da igras 20 utakmici po 1.1 odprilika 7 i nesto kvota izlaga.Mada ti si tezok maler,pola ng ke vlezat.:icon_mrgr:
Vtornik i petok ima najvise ponuda za hokei,probaj i kukaj posle.:LOL:[DOUBLEPOST=1420418118][/DOUBLEPOST]
0-0 ќе заврши тогаш хокејот не се заебавај :D
Jaka kombinacija so dzoni se.:ROFLMAO:

@Stefan-kobe
Седи мирен, 0-0 ќе заврши ако ја пишам, или 30-0 за аутсајдерот.

Тотенхем не ви 2 ?
@Stefan-kobe нешто од тенисеве Гаске, Мареј ?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom