Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па би била солидна добивката со 300 денари сигурно...зависи...ја одиграв 4/7 денес на 100 чисто онака... Тотенхем и Вестхем ми влегоа, ме заеба Шалке и ПСЖ, за утре имам уште 3, ама две треба да влезат за минимум 800 денСе мислев и за тоа, само не знам колку би била добивка 3/5 на 200-300 денари
Klajte si ja Roma sleden gol 1, Milan izgubenite topka nemat fateno nema ni da fatat do krajot na natprevarot, edinstvena pricina so e rezultatot 0 0 e Diego Lopez golmanot na Milan.
Си влезе, ајде сеа уште Рома да тепаМоже да влезе ама не би ризикувал оти може уште во прво поведат, поарно 2&2-3г
ja gledas utakmicata ili sobiras informacii od rezultati ? tie dva suta na golot mu se vo prvite 5 min i tolku. vervaj deka polovinata od terenot ne ja imat pominato a i koga ke ja pominat kako muvi bez glaj se60-40% посед на топката, 4 шута во рамки на голот за Рома додека за Милан 3 битно Милан немале фатено топка ? Како и да е нека се распукаат со голови во второ и двата тима, гг3+ ја имам.
ja gledas utakmicata ili sobiras informacii od rezultati ? tie dva suta na golot mu se vo prvite 5 min i tolku. vervaj deka polovinata od terenot ne ja imat pominato a i koga ke ja pominat kako muvi bez glaj se
Грoнинген вo гoсти нa Алкмaр и Твенте пo двa гoлa им дaдoa a сеa кoa ги иaм тим 2 сo oвие утепaниве, немoжaт дa дaaт гoл.
Нек си ебе мaјкaтa, мнoгу се мести, спoртскaвa е нaјгoлемa измaмa нa 21виoт век. Oвa штo ни гo прaaт е ебење у здрaв мoзoк a зa тoa неaм живци. Денес беше пoследниoт ден шo сум пишaл ливче.
Среќнo мoмци и се читaме вo некoјa пoубaвa темa.