- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 575
Фленсбург ја пишав 27.5 + ама се нешто ми вика дека ќе го јадам, прво дадоа добри 15 гола, али сега послабо
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе дадат, неверојатно темпо има само голманите се разбранија последниве минутиФленсбург ја пишав 27.5 + ама се нешто ми вика дека ќе го јадам, прво дадоа добри 15 гола, али сега послабо
Се ми иде дека Чезена нема да изгуби со Сасуоло
Па и не е баш педерски затоа што немаше врска од пенал што му досудија на СасуолоНа колку педерски начин се извадија Чезена еј у 94та и тоа само 2 шанси у рамки на гол имаа
Денес пишав ливче 20 утакмици 2+ и 18 фатив само 2 ме зафркнаа 0-1 завршија .. со 20 денари ќе сметев 4500 ама тоа е кога несака несака .

Седи бе што ќе правиш тукаГрoнинген вo гoсти нa Алкмaр и Твенте пo двa гoлa им дaдoa a сеa кoa ги иaм тим 2 сo oвие утепaниве, немoжaт дa дaaт гoл.
Нек си ебе мaјкaтa, мнoгу се мести, спoртскaвa е нaјгoлемa измaмa нa 21виoт век. Oвa штo ни гo прaaт е ебење у здрaв мoзoк a зa тoa неaм живци. Денес беше пoследниoт ден шo сум пишaл ливче.
Среќнo мoмци и се читaме вo некoјa пoубaвa темa.

Да ама не денес, можеби заедно со од некој друг натпревар[DOUBLEPOST=1419104075][/DOUBLEPOST]26:22 енд оф д мечЌе дадат, неверојатно темпо има само голманите се разбранија последниве минути
Ја забавија играта на крај,а немаа ни среќа,еден куп стативи погодија,и го годеа цело време Паличка...Да ама не денес, можеби заедно со од некој друг натпревар[DOUBLEPOST=1419104075][/DOUBLEPOST]26:22 енд оф д меч

Е арно ама попаметно ми е да играм на вошки ко ПСЖ и ДортмундНе капирам зашо Сасуоло има 1.55 за кец. Ма колку сака е слаба Чезена кој кур се Сасуоло 1.55 да им даваат. Ај нека завршат Немциве, ако не ме мрзи ќе идам х2 ќе ја пуштам. Бај д веј да умрат Леверкузен и Дортмунд.

Да бидам искрен бидејќи во ексел си водам статистика со датум, влог и добиени пари (+ колку данок сум платил), денес ги листав и забележав дека во просек викендите скоро сите ми се најслаби денови. Е сега причината мислам дека е многу утакмици и лакомам на повеќе тикети. Во средина на недела кога има едвај 20 натпревари од сите спортови имам поголем ќар откако во петок, сабота, недела зедно.Ја забавија играта на крај,а немаа ни среќа,еден куп стативи погодија,и го годеа цело време Паличка...
Плус во неколку наврати последните минути играа со човек помалку,па мораа повеќе да чуваат време отколку да нападнат на гол..
Ептен без врска второ полувреме,повеќе рововски(тактички)се играше отколку шо се играше ракомет....
Иначе во 9/10 ситуации при такво прво полувреме требаше да дадат 13 гола во второ,ама јебига,малку голови паднаа на двете страни,одамна немало толку малку голови на меч на овие две екипи...
Како Вардар-Металург да играа...
Ништо денес,почна ПСЖ,заврши Фленсбург...
Заебан викенд...![]()

Не препишваш,од ко се наполна со пари од мене...Да бидам искрен бидејќи во ексел си водам статистика со датум, влог и добиени пари (+ колку данок сум платил), денес ги листав и забележав дека во просек викендите скоро сите ми се најслаби денови. Е сега причината мислам дека е многу утакмици и лакомам на повеќе тикети. Во средина на недела кога има едвај 20 натпревари од сите спортови имам поголем ќар откако во петок, сабота, недела зедно.
П.С немам среќа со твоиве типови, се погрешните ги одбирам не препишувам повеќе![]()

,ми заврши ЛШ,таму сум најстручен...
Почни да ме следиш, кај одам ми се тураат од џебовите. Ко Далај Лама сум ширам добрина по светов со парите од кладилницитеНе препишваш,од ко се наполна со пари од мене...
Во последно време чкрипам,ми заврши ЛШ,таму сум најстручен...
![]()
Многу пари фаќам, ама повеќе назад враќам, чорбаџија станав, кредитот го манав и тн и тн