Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Фленсбург ја пишав 27.5 + ама се нешто ми вика дека ќе го јадам, прво дадоа добри 15 гола, али сега послабо

Фленсбург ја пишав 27.5 + ама се нешто ми вика дека ќе го јадам, прво дадоа добри 15 гола, али сега послабо
Ќе дадат, неверојатно темпо има само голманите се разбранија последниве минути

На колку педерски начин се извадија Чезена еј у 94та и тоа само 2 шанси у рамки на гол имаа

На колку педерски начин се извадија Чезена еј у 94та и тоа само 2 шанси у рамки на гол имаа
Па и не е баш педерски затоа што немаше врска од пенал што му досудија на Сасуоло

Грoнинген вo гoсти нa Алкмaр и Твенте пo двa гoлa им дaдoa a сеa кoa ги иaм тим 2 сo oвие утепaниве, немoжaт дa дaaт гoл.
Нек си ебе мaјкaтa, мнoгу се мести, спoртскaвa е нaјгoлемa измaмa нa 21виoт век. Oвa штo ни гo прaaт е ебење у здрaв мoзoк a зa тoa неaм живци. Денес беше пoследниoт ден шo сум пишaл ливче.
Среќнo мoмци и се читaме вo некoјa пoубaвa темa.

Денес пишав ливче 20 утакмици 2+ и 18 фатив само 2 ме зафркнаа 0-1 завршија .. со 20 денари ќе сметев 4500 ама тоа е кога несака несака .

На среќа е ова , али 80 % влегуваат. Јас играм по 5-6 на лист и ставам по 500-1000 зависи од ситуацијата. Конечни типови единствено кога има страшен зицер , кога е нужна победа за еден од тимовите како што беше денес за Саутемптон победа после 4 последователни порази.

Иначе Дортмунд мислам дека не мести , дупка се оваа сезона. Да не ве залажува првото место во групите во ЛШ. Екипи што треба да се избегнуват оваа сезона се ПСЖ , Ливерпул , Милан , Валенсија Сити ....

Еве го и Тулуз и Чарлеои по 2 гола на утакмицата , а нема ни 30та мин. Чекам сега уште Рајо 2+ за да се израмнам на нула за викендот.:tapp:

Грoнинген вo гoсти нa Алкмaр и Твенте пo двa гoлa им дaдoa a сеa кoa ги иaм тим 2 сo oвие утепaниве, немoжaт дa дaaт гoл.
Нек си ебе мaјкaтa, мнoгу се мести, спoртскaвa е нaјгoлемa измaмa нa 21виoт век. Oвa штo ни гo прaaт е ебење у здрaв мoзoк a зa тoa неaм живци. Денес беше пoследниoт ден шo сум пишaл ливче.
Среќнo мoмци и се читaме вo некoјa пoубaвa темa.
Седи бе што ќе правиш тука :ROFLMAO:

Ќе дадат, неверојатно темпо има само голманите се разбранија последниве минути
Да ама не денес, можеби заедно со од некој друг натпревар[DOUBLEPOST=1419104075][/DOUBLEPOST]26:22 енд оф д меч

Да ама не денес, можеби заедно со од некој друг натпревар[DOUBLEPOST=1419104075][/DOUBLEPOST]26:22 енд оф д меч
Ја забавија играта на крај,а немаа ни среќа,еден куп стативи погодија,и го годеа цело време Паличка...
Плус во неколку наврати последните минути играа со човек помалку,па мораа повеќе да чуваат време отколку да нападнат на гол..
Ептен без врска второ полувреме,повеќе рововски(тактички)се играше отколку шо се играше ракомет....
Иначе во 9/10 ситуации при такво прво полувреме требаше да дадат 13 гола во второ,ама јебига,малку голови паднаа на двете страни,одамна немало толку малку голови на меч на овие две екипи...
Како Вардар-Металург да играа...:eek:
Ништо денес,почна ПСЖ,заврши Фленсбург...
Заебан викенд...:mad:

Не капирам зашо Сасуоло има 1.55 за кец. Ма колку сака е слаба Чезена кој кур се Сасуоло 1.55 да им даваат. Ај нека завршат Немциве, ако не ме мрзи ќе идам х2 ќе ја пуштам. Бај д веј да умрат Леверкузен и Дортмунд.
Е арно ама попаметно ми е да играм на вошки ко ПСЖ и Дортмунд :D

Иначе http://www.rezultati.com/utakmica/4dy2xRGT/#detalji :bravobe::bravobe:(y)(y)(y):ojeaa:
А пред недела дена го тепаа Рајн Некар. :)
Како магнет сум за киксови.

Ја забавија играта на крај,а немаа ни среќа,еден куп стативи погодија,и го годеа цело време Паличка...
Плус во неколку наврати последните минути играа со човек помалку,па мораа повеќе да чуваат време отколку да нападнат на гол..
Ептен без врска второ полувреме,повеќе рововски(тактички)се играше отколку шо се играше ракомет....
Иначе во 9/10 ситуации при такво прво полувреме требаше да дадат 13 гола во второ,ама јебига,малку голови паднаа на двете страни,одамна немало толку малку голови на меч на овие две екипи...
Како Вардар-Металург да играа...:eek:
Ништо денес,почна ПСЖ,заврши Фленсбург...
Заебан викенд...:mad:
Да бидам искрен бидејќи во ексел си водам статистика со датум, влог и добиени пари (+ колку данок сум платил), денес ги листав и забележав дека во просек викендите скоро сите ми се најслаби денови. Е сега причината мислам дека е многу утакмици и лакомам на повеќе тикети. Во средина на недела кога има едвај 20 натпревари од сите спортови имам поголем ќар откако во петок, сабота, недела зедно.

П.С немам среќа со твоиве типови, се погрешните ги одбирам не препишувам повеќе :)

Да бидам искрен бидејќи во ексел си водам статистика со датум, влог и добиени пари (+ колку данок сум платил), денес ги листав и забележав дека во просек викендите скоро сите ми се најслаби денови. Е сега причината мислам дека е многу утакмици и лакомам на повеќе тикети. Во средина на недела кога има едвај 20 натпревари од сите спортови имам поголем ќар откако во петок, сабота, недела зедно.

П.С немам среќа со твоиве типови, се погрешните ги одбирам не препишувам повеќе :)
Не препишваш,од ко се наполна со пари од мене...:P
Во последно време чкрипам:eek:,ми заврши ЛШ,таму сум најстручен...:(

Не препишваш,од ко се наполна со пари од мене...:P
Во последно време чкрипам:eek:,ми заврши ЛШ,таму сум најстручен...:(
Почни да ме следиш, кај одам ми се тураат од џебовите. Ко Далај Лама сум ширам добрина по светов со парите од кладилниците :) Многу пари фаќам, ама повеќе назад враќам, чорбаџија станав, кредитот го манав и тн и тн :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom