Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Рома - Милан тешко ГГ3+ изглеа, пошто Рома страв им е да победат зошто у тој случај ќе се израмнат со Јуве

Klajte si ja Roma sleden gol 1, Milan izgubenite topka nemat fateno nema ni da fatat do krajot na natprevarot, edinstvena pricina so e rezultatot 0 0 e Diego Lopez golmanot na Milan.

Се мислев и за тоа, само не знам колку би била добивка 3/5 на 200-300 денари
Па би била солидна добивката со 300 денари сигурно...зависи...ја одиграв 4/7 денес на 100 чисто онака... Тотенхем и Вестхем ми влегоа, ме заеба Шалке и ПСЖ, за утре имам уште 3, ама две треба да влезат за минимум 800 ден

Klajte si ja Roma sleden gol 1, Milan izgubenite topka nemat fateno nema ni da fatat do krajot na natprevarot, edinstvena pricina so e rezultatot 0 0 e Diego Lopez golmanot na Milan.

60-40% посед на топката, 4 шута во рамки на голот за Рома додека за Милан 3 битно Милан немале фатено топка ? Како и да е нека се распукаат со голови во второ и двата тима, гг3+ ја имам.

Остенде-Серкл Бриж играат три за три..сега ја приметив..наместо чист 1 да ја играм ја играв Т1
цреп! цреп!

60-40% посед на топката, 4 шута во рамки на голот за Рома додека за Милан 3 битно Милан немале фатено топка ? Како и да е нека се распукаат со голови во второ и двата тима, гг3+ ја имам.
ja gledas utakmicata ili sobiras informacii od rezultati ? tie dva suta na golot mu se vo prvite 5 min i tolku. vervaj deka polovinata od terenot ne ja imat pominato a i koga ke ja pominat kako muvi bez glaj se

На Рома-Милан барем 2 гола да паднат оти ако не паднат ќе ме паднат на последниот надежен тикет за заработка денес.

ja gledas utakmicata ili sobiras informacii od rezultati ? tie dva suta na golot mu se vo prvite 5 min i tolku. vervaj deka polovinata od terenot ne ja imat pominato a i koga ke ja pominat kako muvi bez glaj se

Ја гледав малку, и тие и тие играа очајно - Рома не се ништо посебно и се е можно на утакмицава.

Остенде-СерклБрижТ1 си ја даде 2:0(џабе плачев :D)
Рен - Ремс ГГ 3+ 1:3 си ја даде
Рома - Милан 3-5 ја чекам
Рајо - Еспањол Т1 ја чекам

После веќе неколку катастрофални викенди изглеа ако веќе се игра најдобро е по 4 - 5 утакмици 2+ на ливче и ако биде биде и така се е среќа. Бар така нема да се нервирам како можеле Манчестер или Псж да не победат.

Грoнинген вo гoсти нa Алкмaр и Твенте пo двa гoлa им дaдoa a сеa кoa ги иaм тим 2 сo oвие утепaниве, немoжaт дa дaaт гoл.
Нек си ебе мaјкaтa, мнoгу се мести, спoртскaвa е нaјгoлемa измaмa нa 21виoт век. Oвa штo ни гo прaaт е ебење у здрaв мoзoк a зa тoa неaм живци. Денес беше пoследниoт ден шo сум пишaл ливче.
Среќнo мoмци и се читaме вo некoјa пoубaвa темa.
:popce::popce::nesumjas:

Site utakmici se namesteni koga ne izlagaat filozofu.:pov:

толку од денешната журка, утре поголема, има уште пари останато до нова година :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom