Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Абе арно си знам играј си 2+ ... Се истурат англиските лиги од голови и холандија. 2 недели нонстоп си играм само 2+ и со 3 илади направив 17 ... и како за инает овој викенд ме ебат црнци ѓаволи да играм на псж , ти ебам гомната француски педерски. Се излажав по 2та кикса во последните 3 кола и паѓaм на 1.30 коеф , а фаќам Саутемптон 1 на 2.50.

Стварно искрено се надевам дека ова време догодина ќе бидат први, у втора
10857864_423560361128896_2010692709528705288_n.jpg

Интереснен фенoмен, сите знaеме декa се мести и декa местaт екипи кaкo Диртмунд, ПСЖ, Сити, Гaлaтa и пaк упoрнo игрaме. Нa никoј не му текнувa дa престaне :pos:

Елис 20.5 + (1.95 моцарт)

http://stats.nba.com/player/#!/101145/stats/

вечерва сан антонио без паркер,милс и гинобили(директни чувари) + без данкан и леонард значително ослабени,коефициентот за далас е 1.15 и сигурно влегува,но она што очекувам е Елис лесно да ја надмине границава,лани ги инзамачи САС во плејофот и беше незапирлива машина и најсветла точка во Мавс,одбраната на САС никако не можеше да му најди чаре на импресивниот Елис

вреди на повисока уплата

Елис 20.5 + (1.95 моцарт)

http://stats.nba.com/player/#!/101145/stats/

вечерва сан антонио без паркер,милс и гинобили(директни чувари) + без данкан и леонард значително ослабени,коефициентот за далас е 1.15 и сигурно влегува,но она што очекувам е Елис лесно да ја надмине границава,лани ги инзамачи САС во плејофот и беше незапирлива машина и најсветла точка во Мавс,одбраната на САС никако не можеше да му најди чаре на импресивниот Елис

вреди на повисока уплата
Blowout ?

Ја глеам Галата и нешто ми фалеше во утакмицава
Прелаз имаше,пенал и автогол фалеше црвен ете го како беше она реклама или шо беше
ЦЕЛО Е КОГА ИМА СЕ :lolzz:

10877437_772537922794491_2047911327_n.jpg
незнам кој ги пиша утакмициве свака му част да не беа дрвата псж и глупите местачи галатасарај ке испаднеше нешто вака повеќе среќа др пат и андрелехт испадна

Абе арно си знам играј си 2+ ... Се истурат англиските лиги од голови и холандија. 2 недели нонстоп си играм само 2+ и со 3 илади направив 17 ... и како за инает овој викенд ме ебат црнци ѓаволи да играм на псж , ти ебам гомната француски педерски. Се излажав по 2та кикса во последните 3 кола и паѓaм на 1.30 коеф , а фаќам Саутемптон 1 на 2.50.
Денес пишав ливче 20 утакмици 2+ и 18 фатив само 2 ме зафркнаа 0-1 завршија .. со 20 денари ќе сметев 4500 ама тоа е кога несака несака .

Сасуоло мрш у пичку матер жабарски нашминкани педерчиња да го папате во депилираното гзе од емигрантите од Уганда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom