Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
popraven.jpg
еве го поправниот, ми докурчи на еден ме турка евертон да даде гол ја имав, на друг тие гилингам АH0 ги имав

Ја ПСЖ не памтам кога тепале асално дома. Со Нант мачење, едвај после негатива од 0-1, со Ајакс 1-1 беше до 75 минута, со Апоел едвај 1-0, со некој од француско исто 1-0 едвај со гол од пенал на Ибра пред некое коло... Мислам океј е се да им ебам, може еднаш ко луѓе да тепаат и да не се умараме. Уствари нема ни да тепаат шо тресам и ја.

Нема шанси ПСЖ да даде гол. Мртва игра имаат со Блан.

Ја ПСЖ не памтам кога тепале асално дома. Со Нант мачење, едвај после негатива од 0-1, со Ајакс 1-1 беше до 75 минута, со Апоел едвај 1-0, со некој од француско исто 1-0 едвај со гол од пенал на Ибра пред некое коло... Мислам океј е се да им ебам, може еднаш ко луѓе да тепаат и да не се умараме. Уствари нема ни да тепаат шо тресам и ја.

Јас цела сезона не ги играм ПСЖ од шо се гнасни местачи,ама ај денес си реков ќе напрам исклучок белким ќе победат..и ете ги пак се тегнат...какви дегеноиди

Jaс ја играм Хередиано Т12+ затоа што ако сакаат да бидат шампиони мора да дадат 2 гола беше коеф 1,95 сабајле сега незнам како се движи
Ова од Коста Рика е ако не се лажам, али таа лига воопшто не ја следам, незнам ни имињата на клубовите во лигата, а камоли повеќе :)
Ќе играм уште еден
Monako AH0 1.6
Volendam AH 0 1.6
Mouskron-Zulte 2,2,5 + 1.6

Јас цела сезона не ги играм ПСЖ од шо се гнасни местачи,ама ај денес си реков ќе напрам исклучок белким ќе победат..и ете ги пак се тегнат...какви дегеноиди
Оооо ти си ја имал. А ја па се надевам дека ќе тепаат. :facepalm:

Колку преценет играч е Ибра. Па кога ќе ми текне дека го ставаа во топ 3 со Меси и Роналдо.:facepalm:

Галатасарај ми мириса на прелаз, 38 минута е 1:2 за Мерсин, а последната утакмица Галатасарај-Мерсин завршила 3:1, со тоа што 0:1 било на полувреме.

Чисти пенал не им дадоа на ПСЖ. Толку од надежта(n)

Не е преценет ИБРА, него не се замара и си го лади..

Па не ми стои баш да си го лади , видно беше изнервиран на неколку судиски одлуки. Сега ќе тепат 1-0 во 90та минута , и ќе си паднам само за 1 гол. :facepalm:

Еден ебан фаул не им досуди судијава последниве 20 минути.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom