- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 575
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја ПСЖ не памтам кога тепале асално дома. Со Нант мачење, едвај после негатива од 0-1, со Ајакс 1-1 беше до 75 минута, со Апоел едвај 1-0, со некој од француско исто 1-0 едвај со гол од пенал на Ибра пред некое коло... Мислам океј е се да им ебам, може еднаш ко луѓе да тепаат и да не се умараме. Уствари нема ни да тепаат шо тресам и ја.
Ова од Коста Рика е ако не се лажам, али таа лига воопшто не ја следам, незнам ни имињата на клубовите во лигата, а камоли повеќеJaс ја играм Хередиано Т12+ затоа што ако сакаат да бидат шампиони мора да дадат 2 гола беше коеф 1,95 сабајле сега незнам како се движи
Оооо ти си ја имал. А ја па се надевам дека ќе тепаат.Јас цела сезона не ги играм ПСЖ од шо се гнасни местачи,ама ај денес си реков ќе напрам исклучок белким ќе победат..и ете ги пак се тегнат...какви дегеноиди
Не е преценет ИБРА, него не се замара и си го лади..Колку преценет играч е Ибра. Па кога ќе ми текне дека го ставаа во топ 3 со Меси и Роналдо.![]()
Оооо ти си ја имал. А ја па се надевам дека ќе тепаат.![]()
Не е преценет ИБРА, него не се замара и си го лади..