Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E aj kazi kako da ne vlagam i ja..od koaj vikam znaes ??? u pm nervozi samo da te jadat :/Бидејки сум тешок психопат, испцув и девојка и другари и све живо ми остана уште овде.
Селта да ви ебам се по список што го промашивте пеналот и пагам на 2+ цела утакмица.
Од утре не влагам у кладилница, да ви ја ебам таа посрана перална за пари. Е така, ај имајте добра ноќ.
E aj kazi kako da ne vlagam i ja..od koaj vikam znaes ??? u pm nervozi samo da te jadat :/
za kolku pari planiras da go igras ovoj sistem 2/9?Одамна неам играно систем, па утре еден ваков систем ќе играм.
Сити 1-1&2-3 @4.00
Вест Хем 1-1&2-3 @5.5
Тотенхем 1-1&2-3 @4.6
Јунајтед 2-2&2-3 @ 4.9
Андерлехт 2-2&2-3 @ 4.9
Дортмунд 2-2&2-3 @ 4.9
ПСЖ 1-1&2-3 @ 4.00
Рома 1-1&2-3 @5.5
Галатасарај 1-1&2-3 @4.4
2/9 вкупно 36 комбинации
Фиксни барем 3-4 коефициент да најдам, неам разгледано, може Реал и Барса на голови.
Исто ми се игра Кил да победи во гости со Фленсбург. Фленсбург веќе изгуби дома против Рајн-Некар, назад е некој бод, ова за нив е must win, а знаеме кога си под императив не е баш лесно. Некои повредени, казнети? @Tomasino што предлагаш да се игра?
Барса со Ла Риоха исто?
Неам појма, aма за колку и да го уплаќам мора да најдам фиксни до кај 3-4 коефициент, инаку треба да погодам 3 за да ја извадам уплататаza kolku pari planiras da go igras ovoj sistem 2/9?
За да ти се исплати ќе треба да ставиш над 500чеОдамна неам играно систем, па утре еден ваков систем ќе играм.
Сити 1-1&2-3 @4.00
Вест Хем 1-1&2-3 @5.5
Тотенхем 1-1&2-3 @4.6
Јунајтед 2-2&2-3 @ 4.9
Андерлехт 2-2&2-3 @ 4.9
Дортмунд 2-2&2-3 @ 4.9
ПСЖ 1-1&2-3 @ 4.00
Рома 1-1&2-3 @5.5
Галатасарај 1-1&2-3 @4.4
2/9 вкупно 36 комбинации
Фиксни барем 3-4 коефициент да најдам, неам разгледано, може Реал и Барса на голови.
Исто ми се игра Кил да победи во гости со Фленсбург. Фленсбург веќе изгуби дома против Рајн-Некар, назад е некој бод, ова за нив е must win, а знаеме кога си под императив не е баш лесно. Некои повредени, казнети? @Tomasino што предлагаш да се игра?
Барса со Ла Риоха исто?
Zablagodari mu na James Anderson na 2,4 sec do kraj na rezultat 77-79 pogodi two&one i ja resi,kako pogadjaat Zalgiris so amerive,prvo Weems pa sega ovoj.Леле Баерн и Жалгирис како ги даде, ма у пичку матер нек се носат. Како бе Жалгирис не капирам, водеа 14 на средина на 3/4, и наеднаш у 4/4 +9 за Сасари беше на 4 минути до крајот. Само они си знаат како успеаа да ја свртат утакмицата, али фала им у секој случај, а и на Робен фала му.![]()
Многу е јак Андерсон, го гледав претходните натпревари, нема одбрана за него. Баш сега ќе пуштам хајлајтс да видам што се дешавало.Zablagodari mu na James Anderson na 2,4 sec do kraj na rezultat 77-79 pogodi two&one i ja resi,kako pogadjaat Zalgiris so amerive,prvo Weems pa sega ovoj.![]()