Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ne be nema smisla ova sto se desava vise...od 100 picke ja za kur ke se fatim :@ mamicata prevarantska !

Бидејки сум тешок психопат, испцув и девојка и другари и све живо ми остана уште овде.
Селта да ви ебам се по список што го промашивте пеналот и пагам на 2+ цела утакмица.
Од утре не влагам у кладилница, да ви ја ебам таа посрана перална за пари. Е така, ај имајте добра ноќ.

Бидејки сум тешок психопат, испцув и девојка и другари и све живо ми остана уште овде.
Селта да ви ебам се по список што го промашивте пеналот и пагам на 2+ цела утакмица.
Од утре не влагам у кладилница, да ви ја ебам таа посрана перална за пари. Е така, ај имајте добра ноќ.
E aj kazi kako da ne vlagam i ja..od koaj vikam znaes ??? u pm nervozi samo da te jadat :/

E aj kazi kako da ne vlagam i ja..od koaj vikam znaes ??? u pm nervozi samo da te jadat :/

Онака брат, сфати дека не вреди за ова да се нервираш. Еве ја вечерва не излегов со девојка ми поради една ебана Селта, ги боли кур нив а ја овде се нервирам, така? Размисли дека тоа влијае на твоето расположение и на луѓето кои ти значат и кои се до тебе секојдневно.

За утре некој има видено некој добар коеф.? :D

Еве што мислам за утре:

Man City 1 & GG
Aston Villa 2&T2
PSG 1
Roma ATX
Schalke 1 & 3+
Wolfsburg 1
Barca 1 & T1

100 ден.

Одамна неам играно систем, па утре еден ваков систем ќе играм.

Сити 1-1&2-3 @4.00
Вест Хем 1-1&2-3 @5.5
Тотенхем 1-1&2-3 @4.6
Јунајтед 2-2&2-3 @ 4.9
Андерлехт 2-2&2-3 @ 4.9
Дортмунд 2-2&2-3 @ 4.9
ПСЖ 1-1&2-3 @ 4.00
Рома 1-1&2-3 @5.5
Галатасарај 1-1&2-3 @4.4

2/9 вкупно 36 комбинации

Фиксни барем 3-4 коефициент да најдам, неам разгледано, може Реал и Барса на голови.

Исто ми се игра Кил да победи во гости со Фленсбург. Фленсбург веќе изгуби дома против Рајн-Некар, назад е некој бод, ова за нив е must win, а знаеме кога си под императив не е баш лесно. Некои повредени, казнети? @Tomasino што предлагаш да се игра?
Барса со Ла Риоха исто?

Сити 1-1&2-3 @4.00
Вест Хем 1-1&2-3 @5.5
Тотенхем 1-1&2-3 @4.6
Јунајтед 2-2&2-3 @ 4.9
Андерлехт 2-2&2-3 @ 4.9
Дортмунд 2-2&2-3 @ 4.9
ПСЖ 1-1&2-3 @ 4.00
Рома 1-1&2-3 @5.5
Галатасарај 1-1&2-3 @4.4

2/9 вкупно 36 комбинации

Фиксни барем 3-4 коефициент да најдам, неам разгледано, може Реал и Барса на голови.

Исто ми се игра Кил да победи во гости со Фленсбург. Фленсбург веќе изгуби дома против Рајн-Некар, назад е некој бод, ова за нив е must win, а знаеме кога си под императив не е баш лесно. Некои повредени, казнети? @Tomasino што предлагаш да се игра?
Барса со Ла Риоха исто?
za kolku pari planiras da go igras ovoj sistem 2/9?

za kolku pari planiras da go igras ovoj sistem 2/9?
Неам појма, aма за колку и да го уплаќам мора да најдам фиксни до кај 3-4 коефициент, инаку треба да погодам 3 за да ја извадам уплатата :D

Aко го ставам за 500 без фиксни, минимумот со 2 погодени ќе биде 210 денари :D

Леле Баерн и Жалгирис како ги даде, ма у пичку матер нек се носат. Како бе Жалгирис не капирам, водеа 14 на средина на 3/4, и наеднаш у 4/4 +9 за Сасари беше на 4 минути до крајот. Само они си знаат како успеаа да ја свртат утакмицата, али фала им у секој случај, а и на Робен фала му. :D

Сити 1-1&2-3 @4.00
Вест Хем 1-1&2-3 @5.5
Тотенхем 1-1&2-3 @4.6
Јунајтед 2-2&2-3 @ 4.9
Андерлехт 2-2&2-3 @ 4.9
Дортмунд 2-2&2-3 @ 4.9
ПСЖ 1-1&2-3 @ 4.00
Рома 1-1&2-3 @5.5
Галатасарај 1-1&2-3 @4.4

2/9 вкупно 36 комбинации

Барса со Ла Риоха исто?
За да ти се исплати ќе треба да ставиш над 500че :) Овие се нож со две острици системи, ако имаш среќа и ги погодиш долу преку 6 ќе извадиш добра сумичка со фиксови од 3-4 коеф и уплата над 500ки, али реално секогаш знае да еби работа стубот.

Леле Баерн и Жалгирис како ги даде, ма у пичку матер нек се носат. Како бе Жалгирис не капирам, водеа 14 на средина на 3/4, и наеднаш у 4/4 +9 за Сасари беше на 4 минути до крајот. Само они си знаат како успеаа да ја свртат утакмицата, али фала им у секој случај, а и на Робен фала му. :D
Zablagodari mu na James Anderson na 2,4 sec do kraj na rezultat 77-79 pogodi two&one i ja resi,kako pogadjaat Zalgiris so amerive,prvo Weems pa sega ovoj. :D

Zablagodari mu na James Anderson na 2,4 sec do kraj na rezultat 77-79 pogodi two&one i ja resi,kako pogadjaat Zalgiris so amerive,prvo Weems pa sega ovoj. :D
Многу е јак Андерсон, го гледав претходните натпревари, нема одбрана за него. Баш сега ќе пуштам хајлајтс да видам што се дешавало. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom