Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Како ќе не поеба Веспрем на сите т1+ шо го имаме ..

има уште 3-4 минути за играње и имаат постигнато 31 гол ,а границата е 32,5..зошто би ве поебал?..му требаат уште два гола што веројатно ќе дадат

има уште 3-4 минути за играње и имаат постигнато 31 гол ,а границата е 32,5..зошто би ве поебал?..му требаат уште два гола што веројатно ќе дадат
Си ја стави втора постава комотно некој идиоти што им паѓа топка од раце и не знаат гол да дадат затоа ќе не поебе гледај 32 точно ќе паднат .

Не ги играјте грчкиве фаворити кога играат у гости со класична домашна екипа како Ксанти и Џианина, они се како Стоук што беше во Англија

Veszprem 31 dadoa @Tomasino штом јас ти изиграм паѓаат. Се поебав со везпрем на едне тикет над 33 ја имав :(

Besiktas - Rizespor x2 2,40
besiktas igra bez 6 igraci (Cenk Tosun, Demba Ba, Ramon Motta, Tomas Sivok, Cenk Gonen and Mustafa Pektemek) sepak zosto da ne se proba vredi.

ЦСКА-Лимож прво 79,5+ ПОЕНИ
Во прва четвртина паѓаат 46 поени и си викам 34 ќе дадат во втора па не знам шо да е.
ЦСКА 5 минути не даде кош на домашен терен во втора четвртина :D

ЦСКА-Лимож прво 79,5+ ПОЕНИ
Во прва четвртина паѓаат 46 поени и си викам 34 ќе дадат во втора па не знам шо да е.
ЦСКА 5 минути не даде кош на домашен терен во втора четвртина :D

Bitch please..пред две години ги пишав едни ЛеМан од Франција 1 на полувреме и...0-21 губеа прва четвртина

Ете ги и Ксанти како Џианина, класични домашни екипи, срање у гости

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom