Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
getafte-barca 2,5 zuti + 1.28
celzi- hull 1,5 + zuti 1.2
arsenal newcastle 2.5 zuti + 1.36
vest hem 2.5 zuti + 1.26 (betcity) kf 2.63

double:
arsenal t1 6.5 korni + 1.66
barca t2 5.5 korni + 1.49 kf.2.47 (betcity)

Ми изгледа деκа ќе ја вρтат осијеκ у втоρо многу подобρи се, се надевам деκа гρешам и јас 2 ја имам ама на таму ми оди ρаботата

Дечки пред некој ден си извадив СЛ клуб картичка,и сега ми текна дека и интернет може да се пишуват тикете.Треба пак да потполнувам податоци на интернет страната за да се приклучам? И тие 9те броја над името што значат ?

ke tepaat be ovie kopackive dortmund? ps sho se deshavat so ovie neznam ko nezainteresirano mn igraat

Последно уредено:
Ми изгледа деκа ќе ја вρтат осијеκ у втоρо многу подобρи се, се надевам деκа гρешам и јас 2 ја имам ама на таму ми оди ρаботата
И ја ја играм 2ка....ама и мене ми мириса на вртелешка ала Мамиќ[DOUBLEPOST=1418482720][/DOUBLEPOST]Играм ГГп.п цела германска лига со услов 2од 6 и за прв пат во историја пола саат играат и има само еден гол на 5 утакмици хахахахаха

Дечки пред некој ден си извадив СЛ клуб картичка,и сега ми текна дека и интернет може да се пишуват тикете.Треба пак да потполнувам податоци на интернет страната за да се приклучам? И тие 9те броја над името што значат ?
пиши им мејл со број на картичката на мејловите доле десно што се на страната, тие ќе ти кажат лозинка и корисничко име
http://sportlife.com.mk/Default.aspx?LCID=82

@Tomasino дај некој ракомет за денес ако ти се наоѓа, треба да частам сум препишал неколку пати и сум си зголемил доста на добивка со ракометите што ги постираш :)
Вардар треба + да оди...
53.5 не се многу...
Исто и Барса со Адемар +63.5...
Гепинген двојка....

Дортмунд да ви ебам тоа сакатите, вртете ја како знаете, и кој е овој анонимецот во Сити, Позо.

Неам коментар за енглезиве ... лол ни 3/6 не можам на голови да фатам - ме бушат увек

Вардар треба + да оди...
53.5 не се многу...
Исто и Барса со Адемар +63.5...
Гепинген двојка....
Само што вардар на бетмаратон каде што играм е 56.5 и над 33 гола за + за вардар. Во спортлајф гледам во додаток 54.5 али кој да оди до таму упм :sleep:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom