- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 575
Локомотива 0-1, ајде уште едно голче 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ja toa navivacki bozem, no neznaev deka do tolku drva bile moiveti kuti ti ROMA CIST 1 ZA DENES kaj te poslusav kaj se zapustiv

И ја ја играм 2ка....ама и мене ми мириса на вртелешка ала Мамиќ[DOUBLEPOST=1418482720][/DOUBLEPOST]Играм ГГп.п цела германска лига со услов 2од 6 и за прв пат во историја пола саат играат и има само еден гол на 5 утакмици хахахахахаМи изгледа деκа ќе ја вρтат осијеκ у втоρо многу подобρи се, се надевам деκа гρешам и јас 2 ја имам ама на таму ми оди ρаботата
пиши им мејл со број на картичката на мејловите доле десно што се на страната, тие ќе ти кажат лозинка и корисничко имеДечки пред некој ден си извадив СЛ клуб картичка,и сега ми текна дека и интернет може да се пишуват тикете.Треба пак да потполнувам податоци на интернет страната за да се приклучам? И тие 9те броја над името што значат ?
Вардар треба + да оди...@Tomasino дај некој ракомет за денес ако ти се наоѓа, треба да частам сум препишал неколку пати и сум си зголемил доста на добивка со ракометите што ги постираш![]()
ne be brat ja gledam vo zivo mn nezainteresirano igrat za .!. ne gi biva ako ne pobedat neka ispadnat od ligata nemue mestoto tamu ne zasluzijaДортмунд да ви ебам тоа сакатите, вртете ја како знаете.
Само што вардар на бетмаратон каде што играм е 56.5 и над 33 гола за + за вардар. Во спортлајф гледам во додаток 54.5 али кој да оди до таму упмВардар треба + да оди...
53.5 не се многу...
Исто и Барса со Адемар +63.5...
Гепинген двојка....