Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е јасно Рио Аве тотлано небитан им е утакмицава а Алборг се борат за пласман и губат. Ако водеа Стеауа ќе беа испаднати со овој резултат. Ништо кој играл само од 19ч уткамици ќе фати, кој комбинирал со овие од 21 најверојатно ќе се заебе

St. Liege - Feyenoord 2 2.2
- Домаќиниве во катастрофална форма и се, губеа и од многу послаби тимови во лигата + утакмицава им е небитна немаат шанси додека Фејнорд се бори за 1 место со Севиља
Lille - Wolfsburg 2 2.3
- Нешто слично како првавата, домаќините во лоша форма плус повредени играчи и ако се гледа меѓусебнито дуел (како во ЛШ) тогаш Лил сеуште има шанси со победа да заврши втор. Затоа не верувам дека ќе ризикуваат Волзбург да одат со втора постава и сл во Лил, така да и од нив очекувам победа бидејки имаат многу поквалитетен состав од Лил.
Dinamo Zagreb - Celtic 1 2.05
- Решено е се во оваа група но Динамовци ќе дадат се од себе да тепаат на домашен терен бидејки сите бркаат трансфери во поголеми тимови па ова им е шанса добро да се покажат, од друга страна Селтик во Загреб доаѓаат без Форест, капитенот Скот Браун земале и неколку младинци така да голема е веројатноста дека ќе добијат шанса вечер.
Paok - Guingamp 2 3.85
- Само 1.75 дале на Паок и мислам дека премногу ги прецениле Паок кој не се ништо подобар тим од Генгамп, директен дуел за второ место (по 7 бода имаат двете екипи) со тоа што првата утакмица била во корист на Генгамп 2-0 па Паок мора да играат поотворено и да нападнат што мислам ќе резултира со уште некој гол во нивна мрежа.
Besiktas - Tottenham 1 2.15
- Последнава би ја издвоил како најразична од сите овие погоре пред се поради тоа што Демба Ба нема да игра поради повреда, сепак ги гледав сезонава неколку пати и Бешикташ под водство на Билиќ играат стварно добро - сосема заслужено се прво во Турција а мислам и може да го победат нестабилниот Тотенхем денеска и да го превземат 1 место во групата.

На 100 е пуштено носи 8500.

Lille - Wolfsburg SW2 @ 4

6/6 :ајнапиво:

Одличен ден, скоро 11.000 чисти мада криво ми е малце што Загреб не испадна 1-1 ќе земев сума со 6 бројки..

Ова дојавите сите испадноа, арно шо само од некои препишувам типови, инаку да се пофалам само фиорентина за богородица, уплатено за 100 ден, тешко некој четврток да уплатам повеќе од 100 ден бидејќи сите се еби ветер ова европската лига.

Ти се мочам у типот усран ГГ, прво ме сјеба Минхенглабдах сега и Лил. На овие Лил сестрата да им ја ебам, цело второ со играч плус играат и пенал промашуваат.:shook:

Случајно видов на фб постиран тикет со уплатени 3 фиксови 1.25, 1.4, 1.35 и 2/12 секојанад 3.5 коеф. Фатени му беа фиксовите и само 3 долу и на 1000ка уплата му носеше околу 2500. Лично побргу би одиграл ако ми се толку сигурни фиксовите и од тие што му беа 1-1, 2-2 двознаци да направам 4 коеф и би ставил 1000ка отколку таков систем. Реално гледано ептен се мали шансите да влезат 12 утакмици х-1, х-2, 2-2, 1-1 и такви игри барем според мене па да се фати сума над 20к

Реално гледано ептен се мали шансите да влезат 12 утакмици х-1, х-2, 2-2, 1-1 и такви игри барем според мене па да се фати сума над 20к
На пример на уплата од 1000 денари без фиксни на систем Х-1 или Х-2 имаш 310 добивка. Затоа фиксни барем 3 коефициент да направиш за со 2 погодени да ја извадиш барем уплатата.
Со 4 погодени имаш 6 добитни комбинации
Со 5 имаш 10 комбинации
Со 6 имаш 15
Со 7 имаш 21 комбинација

Toa e чиста среќа. Може да се погоди од 12 утакмици да влезат 6 Х-1 или Х-2, нормално може и ниедна да не влезе.

Каков вол сум - цел ден гаѓам кошарки и срања за на фудбали да ги враќам парите - ти ебам и викторија и фигурененсе 3+ 0-2 од прво се да ви ебам :)

Џае цел ден пред ПЦ пројден. бљак

Vo kopacka uplativ i me padna samo Cedevita +4.5(so 50=19500 neto),pa me interesira dali ima nesto vauceri?

Vo kopacka uplativ i me padna samo Cedevita +4.5(so 50=19500 neto),pa me interesira dali ima nesto vauceri?
Имаш над 25 коефициент ти ја враќаат, 50 ја дуплираат, 100 х4 мислам така нешто. Оди и земи колку имаш.

Иначе кажувајте утре нешто кошарка од европскиве лиги

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom