JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Лил крвцу ви ебам сега најдовте да промашувате пенал.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
St. Liege - Feyenoord 2 2.2
- Домаќиниве во катастрофална форма и се, губеа и од многу послаби тимови во лигата + утакмицава им е небитна немаат шанси додека Фејнорд се бори за 1 место со Севиља
Lille - Wolfsburg 2 2.3
- Нешто слично како првавата, домаќините во лоша форма плус повредени играчи и ако се гледа меѓусебнито дуел (како во ЛШ) тогаш Лил сеуште има шанси со победа да заврши втор. Затоа не верувам дека ќе ризикуваат Волзбург да одат со втора постава и сл во Лил, така да и од нив очекувам победа бидејки имаат многу поквалитетен состав од Лил.
Dinamo Zagreb - Celtic 1 2.05
- Решено е се во оваа група но Динамовци ќе дадат се од себе да тепаат на домашен терен бидејки сите бркаат трансфери во поголеми тимови па ова им е шанса добро да се покажат, од друга страна Селтик во Загреб доаѓаат без Форест, капитенот Скот Браун земале и неколку младинци така да голема е веројатноста дека ќе добијат шанса вечер.
Paok - Guingamp 2 3.85
- Само 1.75 дале на Паок и мислам дека премногу ги прецениле Паок кој не се ништо подобар тим од Генгамп, директен дуел за второ место (по 7 бода имаат двете екипи) со тоа што првата утакмица била во корист на Генгамп 2-0 па Паок мора да играат поотворено и да нападнат што мислам ќе резултира со уште некој гол во нивна мрежа.
Besiktas - Tottenham 1 2.15
- Последнава би ја издвоил како најразична од сите овие погоре пред се поради тоа што Демба Ба нема да игра поради повреда, сепак ги гледав сезонава неколку пати и Бешикташ под водство на Билиќ играат стварно добро - сосема заслужено се прво во Турција а мислам и може да го победат нестабилниот Тотенхем денеска и да го превземат 1 место во групата.
На 100 е пуштено носи 8500.
Lille - Wolfsburg SW2 @ 4
Која среќа за Лил[emoji14] [emoji14]6/6
Одличен ден, скоро 11.000 чисти мада криво ми е малце што Загреб не испадна 1-1 ќе земев сума со 6 бројки..
На пример на уплата од 1000 денари без фиксни на систем Х-1 или Х-2 имаш 310 добивка. Затоа фиксни барем 3 коефициент да направиш за со 2 погодени да ја извадиш барем уплатата.Реално гледано ептен се мали шансите да влезат 12 утакмици х-1, х-2, 2-2, 1-1 и такви игри барем според мене па да се фати сума над 20к
Cska [emoji35] [emoji35]Kongsiver 6.5+
Cska 153.5+
Macabi 2
D.Zagreb gg3+
Salzburg 3+
Napoli 1&3+
Имаш над 25 коефициент ти ја враќаат, 50 ја дуплираат, 100 х4 мислам така нешто. Оди и земи колку имаш.Vo kopacka uplativ i me padna samo Cedevita +4.5(so 50=19500 neto),pa me interesira dali ima nesto vauceri?