Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да го споделам својаот најнов систем кој засега генерира околу 25% профит. Прво ги одбирам утакмиците кои би ги играл реално,, а потоа на истите им удирам lay na betfear. Пратете ме во темава и играјте lay на тие што викам дека ќе победат.

(шала на свој рачун)

Последно уредено од модератор:
Да го споделам својаот најнов систем кој засега генерира околу 25% профит. Прво ги одбирам утакмиците кои би ги играл реално,, а потоа на истите им удирам lay na betfear. Пратете ме во темава и играјте lay на тие што викам дека ќе победат.
Што подразбираш под lay na betfear?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Што подразбираш под lay na betfear?

Lay e обратно од тоа јас што мислам пошо периодов бев загубар. Пример ако речам денес Квин оф Саут-Ренџерс 2 да се игра значи дека утвари Ренџерс нема да победи. Во случајов lay на Реџерс се става ако нудат нормален коефициент.

Малку на зафрканција пишав пошо последниов период губам, боље ќе беше се што мислам дека ќе победи lay да го играм ќар ќе бев.

лотарија,ама пак и поголеми шанси има да влези андер на високи граници за кошеви........јас одам на побрза варијанта,на прва четвртина :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
лотарија,ама пак и поголеми шанси има да влези андер на високи граници за кошеви........јас одам на побрза варијанта,на прва четвртина :)
Онлајн ги пишуваш 1/4?

Ти ебам Рокетс ти ебам кинезите, 19 разлика водат 1/4, а 2/4 ја изгубија 15 разлика и водат со 4 на полувреме, а јас ги имам 6+

Овие што се по баскетот, која е пореална да води над 5,5 на полувреме, Ефес со Нижни или Реал со Сасари?

Овие што се по баскетот, која е пореална да води над 5,5 на полувреме, Ефес со Нижни или Реал со Сасари?

Нижни денеска без Рочести се...мислам дека она е пореална,а и Реал ке ги дупну ми се чини

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom