- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.968
- Поени од реакции
- 9.596
Сандерленд 1Х 3,30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја би му предложил да не ги мачи вработените да му куцаат џабе 20 утакмици.bi ti predlozil barem da barash 19/20koga vekje pravis visoki sumi.. Jas izgorev od taka, na majtap livce pisano so 81 denari so sitnite , za 83 500 i samo edna me padna, inace imav 14 utakmici! i od togas koga igram vakvi livcina obavezno klavam sistem, togas svesta mi se zede,. ama normalno ti si znaes
![]()
какви системи бе, со 30-че ќе го пуштам ливчето, нека си тече, има добри фиксови за утре и задутре надополнети со 3+ од бог те пита лигите низ Англија и Германија. Не си ја тапам главата до тој степен на системи и разни глупости, само лежерноbi ti predlozil barem da barash 19/20koga vekje pravis visoki sumi.. Jas izgorev od taka, na majtap livce pisano so 81 denari so sitnite , za 83 500 i samo edna me padna, inace imav 14 utakmici! i od togas koga igram vakvi livcina obavezno klavam sistem, togas svesta mi se zede,. ama normalno ti si znaes
![]()
И веројатно Штудгарт ќе биди двојка бидејќи се работи за Германската Бундес лига односно најнепредливото првенство за кладење...минатата недела ако се сеќавате Франфуркт од 5 порази со ред издвојува победа на гости кај Минхенгладбах од 1-3 иако губеше 1-0..таму Баерн и Дортмунд неможат да победат ама затоа Франфуркт можи...
кој се овие?Илертисен пукајте ја утре H1,гостите се распаѓаат
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Германија регионална лига баваријакој се овие?
гасииииида пробаме Хјустон 2,не играат кај домаќините главни играчи
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Преценет беше Вардар со таа квота хендикепот на Целје беше валуе огромно дури беше 6,5 сеа веке незнам ни дали вреди да се изигра.Вардар само со 4 буквално бека во ротација Прибак,Карачич,Лазаров и Душебаев овие двајцава други Терзиќ и Растворцев ако влезат по некоја минута добро ке еШо е работа со Вардар зашто толку паѓа квотата на Цеље?
Pogolema glupost nemam proСандерленд 1Х 3,30
Сандерленд 1Х 3,30
Играј си го ти поклонот Арсенал и сркајPogolema glupost nemam pro
![]()
ke vidime na krajot od denot koj ke srka poke ama izgleda ti salam ke go srknisИграј си го ти поклонот Арсенал и сркај