Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
bi ti predlozil barem da barash 19/20 :) koga vekje pravis visoki sumi.. Jas izgorev od taka, na majtap livce pisano so 81 denari so sitnite , za 83 500 i samo edna me padna, inace imav 14 utakmici! i od togas koga igram vakvi livcina obavezno klavam sistem, togas svesta mi se zede,. ama normalno ti si znaes :)
Ја би му предложил да не ги мачи вработените да му куцаат џабе 20 утакмици. :)

bi ti predlozil barem da barash 19/20 :) koga vekje pravis visoki sumi.. Jas izgorev od taka, na majtap livce pisano so 81 denari so sitnite , za 83 500 i samo edna me padna, inace imav 14 utakmici! i od togas koga igram vakvi livcina obavezno klavam sistem, togas svesta mi se zede,. ama normalno ti si znaes :)
какви системи бе, со 30-че ќе го пуштам ливчето, нека си тече, има добри фиксови за утре и задутре надополнети со 3+ од бог те пита лигите низ Англија и Германија. Не си ја тапам главата до тој степен на системи и разни глупости, само лежерно :)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

И веројатно Штудгарт ќе биди двојка бидејќи се работи за Германската Бундес лига односно најнепредливото првенство за кладење...минатата недела ако се сеќавате Франфуркт од 5 порази со ред издвојува победа на гости кај Минхенгладбах од 1-3 иако губеше 1-0..таму Баерн и Дортмунд неможат да победат ама затоа Франфуркт можи...

Жал ми е што не правам пари на вакви работи

Класика Бундес лига се случи и денес..убедливо најглупата лига во светот

За утре мислам дека Мајнц ќе биди двојка..во Шалке ни Баерн ни Дортмунд неможат да победа,ама Мајнц можи бидејќи се работи за Бундес лига(и се е можно)

Сега гледам игра на корнери во моцарт пример за QPR корнери да има над 5,5 е коефициент 2.10?

https://www.mozzartbet.com/#2005

Јас нешто грешам или?

Шо е работа со Вардар зашто толку паѓа квотата на Цеље?
Преценет беше Вардар со таа квота хендикепот на Целје беше валуе огромно дури беше 6,5 сеа веке незнам ни дали вреди да се изигра.Вардар само со 4 буквално бека во ротација Прибак,Карачич,Лазаров и Душебаев овие двајцава други Терзиќ и Растворцев ако влезат по некоја минута добро ке е

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom