Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
I ja sociedad sakav da ja stavam 1-1, ali ne bev siguren za 3+. Vikash kje ide nad 3 gola?

Па шознам , ако можеа 4 на реал зошто да не и 3 на Елче. Плус ова е деби утакмица на Аноета за Мојс , сигурно ќе сака да остави впечаток , а против кој друг ако не против Елче кој е катастрофа во гости ... на 6 утакмици 15 примени гола.

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Херта-Баерн ГГ3+ 2.45 // 5+ 3.6
Happy-Will-Ferrell-GIF.gif

Stefan ovoj Kleiza go ima u marbet granicata mu e 8.5 da go igrame manje ako e povreden ,mozda nema golema minutaza da ima so vikas? Inace ovoj tvojov go nema :/

Не знам можеш минус да го играш, ама ако не влезе 1 коефициент ќе ти се рачуна. Сега со Варезе не играше, има некоја повреда сигурно... Само можно е и да му е санирана па да влезе, кој го знае упм да иде и он и Брукс и сите. :D

Па и на 12.5 ќе го даде јас мислам.[DOUBLEPOST=1417182495][/DOUBLEPOST]
Вилхил 12.5 за Брукс, Хакет 9.5
Кај виде играчи у Вил Хил, ја сеа отворив нема ништо у допуната.

Последно уредено:
Варегем - 3+
Сошо - 3+
Одам со два бона, по мене се value bets.... дури се нервирам на холандски 1.45....

За кошарка не ми фаќа око пошо мали квоти има, некој тука ја спомна Жлгирис 2-ка. Паднат е коеф. доста на литванциве и можи ќе си влези утакмицава, дека ќе е твдра сигурен сум и не вреди да кршам и лупам чекајќи ја :D
Сега за сега ова е бетот за денес, до после ќе видиме по конкретно што ќе биде:)

Prediction
  • Valencia have gone seven games at the Mestalla in the league without beating Barcelona. It is their worst run against the Azulgranas in their history.
  • Lionel Messi is in scintillating form and has been breaking records every time he has stepped out on to the field this past week. The Argentine will also be fancying himself to again get on the scoresheet. Valencia are one of his preferred opponents as he has netted five goals in his last three games against them.
  • It is a tall order, but Valencia must try and contain Barca's forward three of Luis Suarez, Lionel Messi and Neymar. The three strikers have accounted for 83 per cent of Barcelona's goals so if Los Che can stop them, they can stop Barca. But, of course, this is extremely difficult to do.
  • Despite their good form, it was not too long ago that Celta Vigo put Barca to the sword while Almeria also gave them a good run for their money just two rounds before. Valencia will also be desperate to get back to winning ways after their surprise defeat against Levante last weekend.
Prediction:Valencia 3-1 Barcelona
http://www.whoscored.com/Matches/862102/Preview

Тие што пратите кошарка ме интересира што мислите за Панатанаикос - Баерн има ли шанси да влезе 2ка ?

Па и на 12.5 ќе го даде јас мислам.[DOUBLEPOST=1417182495][/DOUBLEPOST]
Кај виде играчи у Вил Хил, ја сеа отворив нема ништо у допуната.

wilhill.com[DOUBLEPOST=1417183898][/DOUBLEPOST]
Тие што пратите кошарка ме интересира што мислите за Панатанаикос - Баерн има ли шанси да влезе 2ка ?

многу тешко Баерн не е некоја екипа и ако Пао сменија доста пак се јаки дома

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom