Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
х2 ондак, типичен паблик бет. :D
Со оглед дека е од bobic ке излезе типов
Инаку за малку добитен на ЛЕ ме зезна само Риека 3+ крв да серат ама со оглед дека ме заеба амо една и тоа е успех од таа лига

Не е можно...убајни ќе си бев добитен,како можи до толку инвалиди да се ?
Сега кога гледам 2 гола се на се имаат дадено у 5 утакмици јасно ми е него криво ми е што од еден шут примиле гол исто кај Леверкузен oд Монако

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Интересно кај Дамевски е што не ги постира недобитните тикети. Тоа е доста педерска работа, па веќе ако се правиш мајстор или не знам што постирај ги и недобитните тикети, а не вака само да лае кога ќе фати.

Интересно кај Дамевски е што не ги постира недобитните тикети. Тоа е доста педерска работа, па веќе ако се правиш мајстор или не знам што постирај ги и недобитните тикети, а не вака само да лае кога ќе фати.
Сите така прават ништо чудно..кога фаќат прашина креваат,аааа,уууу...а кога губат ги нема.

Оние Армани Милано се убедливо најглупа екипа што постои во Европската кошарка,тие се како пандан на Интер од фудбалот...имаат одлични играчи со добар тренер, а играат грозна кошарка односно ништо не играат..ни пикен рол,ни ротација,ни одбрана..цела игра му е на сила..утре очекувам да изгубат со хендикеп од Барселона која е најстабилна и најдисциплинирана екипа што ја имам гледано..

Марсеј очекувам да победи против Нант на домашен терен..

И веројатно Штудгарт ќе биди двојка бидејќи се работи за Германската Бундес лига односно најнепредливото првенство за кладење...минатата недела ако се сеќавате Франфуркт од 5 порази со ред издвојува победа на гости кај Минхенгладбах од 1-3 иако губеше 1-0..таму Баерн и Дортмунд неможат да победат ама затоа Франфуркт можи...

Сите тикети ако си претплатен во вип ги имаш , и за разлика од деуги блогери не преправа во фотошоп , значи ако падни тој паѓаш и ти , баш никакви педерски раб не прај , а да си зборниме реално шо гаѓа гаѓа, нормално неможи 100% , не дека го бранам искрено ама сум видел лично

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moментално гледам Мелбурн - Аделаид...

Фантастичен меч.

Da visim po blogeri boze sacuvaj..Da davam pari za tugjo mislenje..Moze da si posetuvas razni stranici za povredeni,nekoj si sorabotke ili nekoj so dobro poznava nekoj sport...Ako nemate pamet ich ne igrajte ,a pamet u ova nikoj nema..

b079915261.png

Da se proba kec u dva i dva u kec?

нема промашај кај Мелбурн на голови, секогаш ги фаќам дали т12+ дали гг3+ :D
Овие само јас ко ке ги уплатам од Австралија екипиве гол непагат на утакмициве :icon_mrgr:

Што е работата со Гимареш, многу висок коеф му дават. Гледам и на нет е многу качен...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom