Не е можно...убајни ќе си бев добитен,како можи до толку инвалиди да се ?I know that feeling...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е можно...убајни ќе си бев добитен,како можи до толку инвалиди да се ?I know that feeling...
Со оглед дека е од bobic ке излезе типовх2 ондак, типичен паблик бет.![]()
Сега кога гледам 2 гола се на се имаат дадено у 5 утакмици јасно ми е него криво ми е што од еден шут примиле гол исто кај Леверкузен oд МонакоНе е можно...убајни ќе си бев добитен,како можи до толку инвалиди да се ?
Интересно кај Дамевски е што не ги постира недобитните тикети. Тоа е доста педерска работа, па веќе ако се правиш мајстор или не знам што постирај ги и недобитните тикети, а не вака само да лае кога ќе фати.
Сите така прават ништо чудно..кога фаќат прашина креваат,аааа,уууу...а кога губат ги нема.Интересно кај Дамевски е што не ги постира недобитните тикети. Тоа е доста педерска работа, па веќе ако се правиш мајстор или не знам што постирај ги и недобитните тикети, а не вака само да лае кога ќе фати.
Интересно кај Дамевски е што не ги постира недобитните тикети. Тоа е доста педерска работа, па веќе ако се правиш мајстор или не знам што постирај ги и недобитните тикети, а не вака само да лае кога ќе фати.
[emoji108]Шенгелија +
Марјанович +
Несам гледал колку им е границата али мислам околу 12 ке им е,јас ги играм плус поени.
Moментално гледам Мелбурн - Аделаид...
Фантастичен меч.
[emoji108]
Овие само јас ко ке ги уплатам од Австралија екипиве гол непагат на утакмицивенема промашај кај Мелбурн на голови, секогаш ги фаќам дали т12+ дали гг3+![]()