Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Леванте-Барселона 0-3 гола 1.60 во спортлајф

Ова ми изгледа како сигурен тип и за поголема уплата. Леванте се доста послаби од лани, но мислам дека ке се бранат со цел тим грчевито бидејќи секој бод им е важен во борба за опстанок.
Не е дека навивам за Барса, ама Леванте можи жестоко да го окрка денес, тотално неорганизирани се.

Ај јас ќор и не играм швајцарци, ама како не ги пиша никој тука на купот гледам супер коеф имало.

Untitled.jpg

се се само ова а тромсо незнам како ја лупнав во последен момент, али ај нека влези не барам ништо повеќе од 3 гола :)

Цело време викам ајакс 2ка и на крај ко за беља ја пишав ГГ1;ГГ2 и сеа ќе ме заебе нормално

ја гледав цела утакмица против Кристал Палас, тој Rolando Aarons ги изваде њукасл тој ден иако влезе како измена. Многу ми наликува карактерно на Балотели (агресивен и лут) и ќе биде добар играч бидејќи ако добро разбрав е 18-19 години. Доста раштимана екипа се Њукасл некако, село без кучиња и непредвидливи се.[DOUBLEPOST=1411197935][/DOUBLEPOST]Feyenoord-Ajax 2 2.75
овај локум не оставам да не го лапнам. Го потцениле Ајакс максимално, за разлика од нив феенорд продаде многу играчи во трансфер периодот.
Најмалку што може да извлече ајакс е бод х2 исто не верувам под 1.4 да е ;)

За денес
Норвич-Бирмингам 1 1.5
Норвич има доста добар напад еден од подобрите во лигата Cameron Jerome (3/3) и Lewis Grabban (7/5).
Капитенот Russel Martin (def.6/0) му се враќа пак после повредата против Брентфорд, повреден од позначајните им е само Hoolahan (mid.7/1).
Бирмингам со големи проблеми со повредени играчи денес Neal Eardley (def.3/0), Matt Green (att.0/0), Gaving Gunning (def.0/0), Lee Novak (att.5/0), Denny Johnstone (att.2/0), Olly Lee (mid.0/0) and Grant Hall (def.6/0).

Ова може за понесигурно да оди со хендикеп 1 или пак 1&Т1, 1&3+ доста јак напад има норвич така да ако победи треба да е со повеќе од гол

pokasno uste nekoja ako imam vreme

Не е дека навивам за Барса, ама Леванте можи жестоко да го окрка денес, тотално неорганизирани се.
И јас брат навивам за Барса, само сум скептичен за денес. Дај боже да си во право, секако некој друг ќе ме падни ;)

Пиши пропало од Јунајтед, кревам раце од овај тим на мој тикет во живот нема да се најдат веќе!
Навивам за нив последни 12 години, али ова не личи ни на тим од 5 лига, а не најдобриот тим во Премиер лига.

Ни го спопика Јунајтед убаво за да одиме сега на поправно, нема ќар од воа кладилницава :D

Ја имав пишано Манчестер 2 и Т2, али сум мислел дека е од покасно и идам кај 3 у кладилница глеам веќе почната и тоа резултат 0 - 2. Си викам ете киднаа парите :). Али ова е очигледно нема пари тука у коцкава/

во темите коцкарница посебно се истакнува членот @Forza Milan!!! па го повикувам да одговори на предизвикот во рок од недела дена да постави на темава “сигурици“ со околу 1.8 коефициент сингл да заработиме и ние нешто

предизвикот е да постави 5 и да погоди барем 4,па ако е заинтересиран да оствари на дело она што попува,да не бидат само празни зборови,благодарам.

Џони, челзи х2 го имаш така ?[DOUBLEPOST=1411313581][/DOUBLEPOST]Сите бомби ги погодив ...кур да пушам. Виљареал т1, Челзи т2 ... океј е ... челзи има 30% посед

И виљареал губи човече :D Евертон 1-1, за евертон сум 95% сигурен дека ќе победи, чекам само да се дигни коеф во живо.

во темите коцкарница посебно се истакнува членот @Forza Milan!!! па го повикувам да одговори на предизвикот во рок од недела дена да постави на темава “сигурици“ со околу 1.8 коефициент сингл да заработиме и ние нешто

предизвикот е да постави 5 и да погоди барем 4,па ако е заинтересиран да оствари на дело она што попува,да не бидат само празни зборови,благодарам.
Другар не ти го рече тој тоа со лоша намера. Верувај дупла шанса е прилично лоша игра посебно на 1.16 и тоа кога покриваш голем фаворит. Со самото тоа што си го покрил Јунајтед значи дека не си верувал доволно во нив.

Кога уплаќаш 1000 денари да добиеш 1800 стварно нема смисла 3 натпревари да имаш на тикетот. Нека не те плашат многу коеф. затоа што тие пред се имаат психолошко влијание. Многу често посигурен може да биде натпревар со повисок коеф. отколку некој од 1.2 или 1.15. Пред некој период овде дискутравме за изразот bet value а тоа е колку некој тип е исплатлив да се игра во однос на квотата што се нуди на истата игра. Тоа треба повеќе да се зема во предвид кога се типува.

На крај краева парите се твои и никој овде не може да ти каже како да располагаш со нив, но добронамерен совет никому не може лошо да му дојде.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom