ја гледав цела утакмица против Кристал Палас, тој Rolando Aarons ги изваде њукасл тој ден иако влезе како измена. Многу ми наликува карактерно на Балотели (агресивен и лут) и ќе биде добар играч бидејќи ако добро разбрав е 18-19 години. Доста раштимана екипа се Њукасл некако, село без кучиња и непредвидливи се.[DOUBLEPOST=1411197935][/DOUBLEPOST]
Feyenoord-Ajax 2 2.75
овај локум не оставам да не го лапнам. Го потцениле Ајакс максимално, за разлика од нив феенорд продаде многу играчи во трансфер периодот.
Најмалку што може да извлече ајакс е бод х2 исто не верувам под 1.4 да е 
За денес
Норвич-Бирмингам 1 1.5
Норвич има доста добар напад еден од подобрите во лигата Cameron Jerome (3/3) и Lewis Grabban (7/5).
Капитенот Russel Martin (def.6/0) му се враќа пак после повредата против Брентфорд, повреден од позначајните им е само Hoolahan (mid.7/1).
Бирмингам со големи проблеми со повредени играчи денес Neal Eardley (def.3/0), Matt Green (att.0/0), Gaving Gunning (def.0/0), Lee Novak (att.5/0), Denny Johnstone (att.2/0), Olly Lee (mid.0/0) and Grant Hall (def.6/0).
Ова може за понесигурно да оди со хендикеп 1 или пак 1&Т1, 1&3+ доста јак напад има норвич така да ако победи треба да е со повеќе од гол
pokasno uste nekoja ako imam vreme