Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Работата е што Малме се премногу потценети..можеби ќе биди 1 ама ГГ мислам дека нема кај да бега..
Лошо многу лошо, вие што планирате ГГ да ја играте не ве спасува ни свети петар. :icon_lol:
Денес ќе пробам нешто лабаво.
Ридинг 1
Арсенал ГГ
Наполи 1
Реал Мадрид 1

Последно уредено:
Да го споредуваш Вардар со Лудогорец е исто како да кажеш "Лани Барнли доминираа во Чемпионшип, овие Челзи ниедна титула не освоија чист 1 е тоа"
Не беше муабетот дека ги споредувам Вардар и Лудогорец, алудирав на нивнатаа напаѓачка игра на домашен терен. Лудогорец е вештачки тим направен пред 3-4 сезони со многу пари и имаат доста квалитетни имиња ама сите знаеме како поминуваат у Л.Ш. тие тимови (читај Шити). Не дека е сигурица кец ама вреди на 2.2 да се проба.

Бев на брзинка до клади. па го пуштив ова
Честерфилд-3+
Олдам-3+
Донкастер-3+
и ова срање од кошарка жени пријателски,зошто-како не прашвете :D :facepalm:
Мозамбик-Т2 43,5+
Австралија-2хен 19,5
за 500 доаѓа 11.154 чисти за исплата

За Салзбург стварно е мал коефициентот и е доста товарена па може да се испоиздесат глупости ама у секој случај Салзбург ќе си ги помине Малме(дали со победа дома/на гости или со голови на гости останува да видиме). На пласман у Л.Ш. чекаат неколку години и имаат уложено опасни суми. Не верувам дека ќе ја прокоцкаат шансата против ваков противник.[DOUBLEPOST=1408464527][/DOUBLEPOST]Скоро 15 години шведски тим нема играно Л.Ш. Тоа треба доволно да ви каже на кое ниво е шведскиот фудбал :)

После подолго време да пишеме у темава:
Краиновиќ 1
Кокинакис 1
Робредо 1
Деварман 1

Jas му влегов ALL-IN на четири утакмици.ајде да видам ова дали ќе ме падни

Стеауа-Лудогорец N2-2
Наполи-Билбао N2-2
Ридинг-Хадерсфилд N2-2
Реал-Атлетико N2-2

e ова ако ме падни ќе се обесам

Jas му влегов ALL-IN на четири утакмици.ајде да видам ова дали ќе ме падни