Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Уплатив ливче со Вавринка, Шпанија GG3+, Чиле GG3+ и Јапонија, кретен, се предомислив, и од 350 денари уплата, го преправив ливчето на 150, ми требаа ситни 200 денари за кафе и сладолед, јебало ме и кафе и сладолед.

Кажав, да ме ебе и кафе и сладолед. Ебано знаев.
Да ми стават ковчеже со злато на мост, ке се обидам баш тој ден да видам дали ке можам да го поминам мостот со затворени очи.

Отприлика, 13,500 добивка носеше оригиналното ливче.
Дај ваму јужето, крв му ебам. Еј знаев.

h5shofB.jpg

Пу јаз'к последната ме заебува. Само на голови му е мајката не знам што ми текна јапонциве да ги пишам да победат.

Почнете си прогресија со 4+ господ да ве види.

Брег Слонова Коска Т12+ 3,00
coffee.gif
:cuc:
Да испаднеше и Грција 0-2 гола сега ќе бев на коњот, инаку нели плејин работи до 12 ? оти не бев дома па му кажав на брат ми да ми ја уплати гги3+ Англија, вика затворена била.

Балотели а.к.а Пипо Инзаги 3 пати се укрца во офсајд а и Стариџ мислам ги имаше овие два шутеви кон гол.Голот што го даде и една што ја опали од 20тина метри.

За утре изгледа солидно за играње Бензема 0.5+ офсајди(во Реал окапа во офсајд позиција сезонава) и 2.5+ фаули врз Меси.Босанциве наводно нема да играат фластер врз него што би требало да игра послободно а пошто ќе игра малце поназад треба да има фаули врз него.

Не знам,али не ми се верува да ги има али да не те излажам сепак провери си утре.
Можи да се врзат меѓусебе или само сингл можи да се играт ?

Франција Т1
Швајцарија 2+ 2/2
Аргентина 3+
Белгија 1&Т1

Франција-Хондурас 1иТ12+ 1.6

Франција е убедлив фаворит на мечов, нема што многу да се збори, очекувам да играат со 2 напаѓачи и да имаат целосна контрола врз мечов. Хондурас за мене е најслаба екипа на првенствово, а Франција има и квалитет и искуство за лесно да го добие мечов.

Аргентина-Боса 1.45
Коефициентов ми е изненадувачки висок. Босна е дебитант на светските првенства, башка балканци се, а знаеме дека кога е најбитно они ќе заебат работа. Плус се игра во Јужна Америка, плус предност за Аргентина, Аргентина е една од главните фаворити на СП, па се освен победа против БиХ би било катастрофа.

Што мислите Франција 1 и 3+, Аргентина 1 и 3+; Швајцарија ГГ ?
Првиве две има логика да испаднат, третово јас не би го играл.

Франција и Аргентина 1&Т1 мислам дека и двете ќе постигнат по барем 2 гола.

Франција и Аргентина даваат гол во прво полувреме, односно во двете.

Би пробал на ситно, Швајцарија GG со Американците x-2

значи ако не ни се овие женскиве репрезентации наши и ако не знаеш колку се отепанки , пара нема да може да се заврти.
Вчера ракометот хендикеп да изгубат , денес кошарка исто да изгубат со хендикеп .Само така нека продолжат (y)

значи ако не ни се овие женскиве репрезентации наши и ако не знаеш колку се отепанки , пара нема да може да се заврти.
Вчера ракометот хендикеп да изгубат , денес кошарка исто да изгубат со хендикеп .Само така нека продолжат (y)
После играме и фудбал жени против Естонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom