Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Утре Колумбија-Грција 0-2 гола зицер.

Ke се убијам ако утре Јапонија искочи НГ.

Уплатив ливче со Вавринка, Шпанија GG3+, Чиле GG3+ и Јапонија, кретен, се предомислив, и од 350 денари уплата, го преправив ливчето на 150, ми требаа ситни 200 денари за кафе и сладолед, јебало ме и кафе и сладолед.

Ke се убијам ако утре Јапонија искочи НГ.

Уплатив ливче со Вавринка, Шпанија GG3+, Чиле GG3+ и Јапонија, кретен, се предомислив, и од 350 денари уплата, го преправив ливчето на 150, ми требаа ситни 200 денари за кафе и сладолед, јебало ме и кафе и сладолед.
А бе добро ако те заебе утре Јапонија барем си лижел нешто, а и тоа е подобро отколку да останеш со кур во рака.

А бе добро ако те заебе утре Јапонија барем си лижел нешто, а и тоа е подобро отколку да останеш со кур во рака.

:unsure:

него игледа неправилно поништениот гол на Мексико ќе ме чини едно 100тина евра...

:unsure:

него игледа неправилно поништениот гол на Мексико ќе ме чини едно 100тина евра...

Oнака, суптилно заЈебава.

Дечко кај мене на работа извади ливче со уплата од 5.000 денари, Мексико дава гол во двете полувремиња, па кога виде дека неправилно му поништија гол на Мексико, почна да се теши дека и во второ нема да дадат. За беља, кладоја гол.

Се напи кисела вода, и го снема.

Ќе им лупнам на овие 1000че, за 10 дена покасно да си земам 27.000 :D сите фаворити се неколку класи над противникот, СП е ама сепак не верувам да има изненадувања..

Прегледај го приврзокот 95128

Другар се мислам да го пуштам и јас истово,ептен ме влече некако

Интересно, на bet365 има делумно спротивен тип од GG3+.

Браво, ја пуштив на 200.
Дај нешто и за утре ако ти фаќа око :D[DOUBLEPOST=1402703816][/DOUBLEPOST]
Другар се мислам да го пуштам и јас истово,ептен ме влече некако
Пушти го де кој ти брани :D[DOUBLEPOST=1402704087][/DOUBLEPOST]Гледам сите си пробуваат среќата ај и јас.
IMG_20140715_015721.jpg
IMG_20140715_015731.jpg

Последно уредено:
Аууу солидна вечер. Пола саат си ја барав картичката од банкомат, не ја најдов а бев залетан на Шпанија солидна сума да ставам. Наместо тоа со 420-30 денари што ги имав, пишав прв гол од слободен, Робен во тек, Снајдер во тек. И на 1-3 Холандија победник во остаток. Не дека сум
ќар којзнае колку 400-500 денари, ама да ја најдев картичката од банкомат лошо ќе беше.
Таман се вратив после утакмица ја најдов под лаптоп. :D

Za utre Kolumbija i Urugvaj

Колумбија-Грција... Грците ќе тактизираат премногу , така да типот 0-1 голови има одлична квота 2.50...Тоа би одиграл и Уругвај 1 истотака , инаку за тикетче онака ми се врти у план грција х, јапонија т2, уругвај 1 и англија гг.

Последно уредено:
Pak neka dadat 3.05 na spanija-holandija gg3 plus...

Англија-Италија ГГ3+ 3.55, може да се проба.
За денес
Англија-Италија ГГ3+
Грција 0-2 гола.
5.1 коеф.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom