Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nemoj da muvlas be bratДобро е, ако има голови и на оваа, би требало Јапан после да биде о-2 гола.
Добро е, ако има голови и на оваа, би требало Јапан после да биде о-2 гола.
Јапонија ќе ги наполни до врв црнциве. Само види ги какви аматери се во одбрана плус неквалитетен голман.Добро е, ако има голови и на оваа, би требало Јапан после да биде о-2 гола.
planirav da gi pustam urugvaj,anglija,japan 2+ na nekoj denar ama se predomisliv..Како одат утакмициве како алва Италија за 2+ цела 1,65 поклон ипол
Јапонија една одбрана шо имаат шо да прам муабет
И јас размислувам да почнам со прогресија на Нерешени со дуплиранје на уплата додека не погодам..но некако ме мачи овој даноков... не ми се даваат пари за данок.... иначе доколку имаш доста кеш да играш со прогресија е нај нај, само така мозес да бидеш во+ од кладилница.А кај е олаф шо избега од тука, нема врска не ме занима.
Инаку интересна работа е прогресијата а и заебена, до сега нема испаднато Х ај да ги земеме
Англија х
Јапонија Х
Швајцариа Х
Иран Х
Германија Х
Просечен коеф 3 да кажеме, со старт 200.
200 *3 =600
400 *3 = 1200
800 *3 = 2400
1600 *3 = 4800
3200 *3 = 9600
Ако фатиш одма 400 чисти имаш, втори пат 600, трети пат 1000, четврти пат 1800, пети пат 3400.
Е ако не фатиш и 5 пат си наебал.
Во бетсити има интересни типови за Англија-Италија
Балотели да е во офсајд барем еднаш 1.90
Стариџ 1.5+ шутеви во гол 2.15.Стариџ знае да биде премногу себичен играч и да шутне иако има и слободно играчи до него.
u kopacka neДруже да не знаеш дали ги има истиве типови по Копачка или Спорт лајф ?
Во бетсити има интересни типови за Англија-Италија
Балотели да е во офсајд барем еднаш 1.90
Стариџ 1.5+ шутеви во гол 2.15.Стариџ знае да биде премногу себичен играч и да шутне иако има и слободно играчи до него.
Не знам,али не ми се верува да ги има али да не те излажам сепак провери си утре.Друже да не знаеш дали ги има истиве типови по Копачка или Спорт лајф ?