Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е, ако има голови и на оваа, би требало Јапан после да биде о-2 гола.

Neka ostane ovaa samo x na kraj (po moznost 2:2) pa da zaokruzime odlicen den :D

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

утре вечер пак поклон . Сан Антонио со хенди да си ја верификува титулава против Мајами (празна сала у последна четвртина ) Хит .

Добро е, ако има голови и на оваа, би требало Јапан после да биде о-2 гола.
Јапонија ќе ги наполни до врв црнциве. Само види ги какви аматери се во одбрана плус неквалитетен голман.

БСК не губи вечер.

Како одат утакмициве како алва Италија за 2+ цела 1,65 поклон ипол
Јапонија една одбрана шо имаат шо да прам муабет
planirav da gi pustam urugvaj,anglija,japan 2+ na nekoj denar ama se predomisliv..

prvenstvovo sea za sea dava dosta pokloni na golovi ako igras

eve po skoro 7 kvota e gg1

А кај е олаф шо избега од тука, нема врска не ме занима.
Инаку интересна работа е прогресијата а и заебена, до сега нема испаднато Х ај да ги земеме
Англија х
Јапонија Х
Швајцариа Х
Иран Х
Германија Х
Просечен коеф 3 да кажеме, со старт 200.
200 *3 =600
400 *3 = 1200
800 *3 = 2400
1600 *3 = 4800
3200 *3 = 9600
Ако фатиш одма 400 чисти имаш, втори пат 600, трети пат 1000, четврти пат 1800, пети пат 3400.
Е ако не фатиш и 5 пат си наебал.
И јас размислувам да почнам со прогресија на Нерешени со дуплиранје на уплата додека не погодам..но некако ме мачи овој даноков... не ми се даваат пари за данок.... иначе доколку имаш доста кеш да играш со прогресија е нај нај, само така мозес да бидеш во+ од кладилница.

Пробајте прогресија на Х па ко ке изгорите ке видите
Ова ви го кажувам од искуство едино шо ми се исплатило на прогресија е Хокеј пошо има 4 и кусур на Х а и дупли шанси се високи и често се кикса во хокејот а сега со даноков е далеку позаебана прогресијата ви го јаде профитот(да ти ебам Влада на РМ лопови)

Во бетсити има интересни типови за Англија-Италија
Балотели да е во офсајд барем еднаш 1.90
Стариџ 1.5+ шутеви во гол 2.15.Стариџ знае да биде премногу себичен играч и да шутне иако има и слободно играчи до него.

Друже да не знаеш дали ги има истиве типови по Копачка или Спорт лајф ?

Во бетсити има интересни типови за Англија-Италија
Балотели да е во офсајд барем еднаш 1.90
Стариџ 1.5+ шутеви во гол 2.15.Стариџ знае да биде премногу себичен играч и да шутне иако има и слободно играчи до него.

Балотели а.к.а Пипо Инзаги 3 пати се укрца во офсајд а и Стариџ мислам ги имаше овие два шутеви кон гол.Голот што го даде и една што ја опали од 20тина метри.

За утре изгледа солидно за играње Бензема 0.5+ офсајди(во Реал окапа во офсајд позиција сезонава) и 2.5+ фаули врз Меси.Босанциве наводно нема да играат фластер врз него што би требало да игра послободно а пошто ќе игра малце поназад треба да има фаули врз него.

Друже да не знаеш дали ги има истиве типови по Копачка или Спорт лајф ?
Не знам,али не ми се верува да ги има али да не те излажам сепак провери си утре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom