Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Веројатно вака ќе изиграм Валенсија x2 , Порто 1 , Јуве 1 , шахтјор x2[DOUBLEPOST=1392848734][/DOUBLEPOST]Исто така гледам можен прелаз Черноморец Одеса - Лион 2-1 или 1-2

Јувентус 1 со рогој е утре,Фиорентина може не е многу сигурна за утре ама Ајакс ич не се сигурни ко што си пишал,боље ти е на голови да ја играш отколку 1 ;)
салцбург имат фантастична форма ама ајакс игра дома и ке ги напрае салата марула ,

салцбург имат фантастична форма ама ајакс игра дома и ке ги напрае салата марула ,
јаки се Ајакс,у напад,али у одбрана не толку за да издржат да не примат гол-два од Салзбург,затоа боље гг или 3+ него 1

Мислам дека Лацио - Лудогорец ќе биде тврда утакмица ама сепак домаќинот ќе победи

Убаво ви вика Ставро, не ги фрлајте парите на Лига Европа утре, не вреди. Боље тенисче и баскет пишете, поголема шанса има да добиете.

Ај кажете нешто за утре, баскет тенис...не следам тоа затоа не ни знам што да играм :D

Еве од мене нешто што мислам дека би требало да влезе.
Кошарка Евролига
Барселона 2,квота 1,35
Панатинајкос - Олимпијакос,квота 1,55,ова нека биде на ваш ризик ја ќе си ја играм 1.
Армани Милано 1,квота 1,65.

неможам да вратам назад на една страна, не се сеќавам точно од кого но препишав вчера Портланд Т1 - 106.5 и Голден стејт 2ка. Фала за голден стејт, али на истиот тикет погодив 67коеф и портланд ме искина :D
Иначе прашање, за една утната на тикет и погоден 67 коеф во спортлајф враќаат нешто ваучер или мора клуб картичка да се има?

неможам да вратам назад на една страна, не се сеќавам точно од кого но препишав вчера Портланд Т1 - 106.5 и Голден стејт 2ка. Фала за голден стејт, али на истиот тикет погодив 67коеф и портланд ме искина :D
Иначе прашање, за една утната на тикет и погоден 67 коеф во спортлајф враќаат нешто ваучер или мора клуб картичка да се има?
Јас ја пишав , ама ете не играше ни Данкан за СА а не знам поради која причина , без него во одбрана беа ептен тапа , и мене ме заебаја ги имав врзано со Њу јорк 96.5+ , Голден Стејт 2хен, и Хамбург ракометот да тепа на полувреме над 2 разлика .

Тикет за вечер: (колку да се прати нешто :D)

Валенсија - х-2 (ht/ft)
Фиорентина - х-2 (ht/ft)
Тотенхем - х-2 (ht/ft)
Шахтјор - х-2 (ht/ft)
Наполи х-2 (ht/ft)

Надал-Монтањес -9.5 гемови прв сет (минус) 1.35 (Спорт Лајф)
Грот/Мирњи 1 1.20

Aj да прашам овде дали некој има проблеми со гледање на постовите во групата на ФБ затоа шо имаше член кој имаше проблеми а уште денес ке примам членови да не го исфрлам некого по грешка.Пишете ми во порака или на ФБ да го решиме проблемот

треба да имаш картица за ваучер да имаш мајмуне[DOUBLEPOST=1392903218][/DOUBLEPOST]IMG_20140220_141010.jpg џабе е кога не сака не сака , требеше сингл сите посебно и пун ко брод :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom