Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Милан и јас така ја изиграв али втората 2-2Milan x-x,
Arsenal 2>1
100-che
Say What ?Ајде Кајгано поможи..нека постигни Баерн гол во првото полувреме..што било како било само да води
Ајде Кајгано поможи..нека постигни Баерн гол во првото полувреме..што било како било само да води
еве го милан на полувреме xМИЛАН X ПРВО ПОЛУВРЕМЕ , 1X ДУПЛА ШАНСА , МИСЛАМ ДЕКА МИЛАН НЕМА ДА ГУБЕ ДОМА , СЕКАД БИЛ НЕЗГОДЕН ПОСЕБНО У ЛШ , ДЕНЕСКА МИЛАН ТРЕБА ДА ЗАБУТА ЕДЕН ГОЛ НА АТЛЕТИКО ОТИ НЕМА ШО ДА ТРАЖЕ У ГОСТИ , АТЛЕТИКО НЕ ВЕРУВАМ ДЕКА ЌЕ ТРГНЕ ОДМА ДА РЕШЕ КОЈ ЌЕ ИДЕ ПОНАТАКА , МОЖЕ И ДЕФЕНСОР -ГАРЦИЛАСО 3+ ОВИЕ ГИ ИГРАМ НА ГОЛОВИ СЕКАД![]()
јувентус и фиорентина не ти требат со такви коефициенти , подобро порто шахтјор ајаксЗа утре Порто , јувентус , Фиорентина . Стави пари земи пари
Јувентус 1 со рогој е утре,Фиорентина може не е многу сигурна за утре ама Ајакс ич не се сигурни ко што си пишал,боље ти е на голови да ја играш отколку 1јувентус и фиорентина не ти требат со такви коефициенти , подобро порто шахтјор ајакс
Шахтјор да Али за ајакс не знам дали да ризикувам планирам 2000 да ставам.јувентус и фиорентина не ти требат со такви коефициенти , подобро порто шахтјор ајакс