Q
qazwsxedc
Гостин
Т

Тоа е тоа ИбрааааааааааАјдеее Шведска дај гоолллллл
Се би дал јас за гол

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е тоа ИбрааааааааааАјдеее Шведска дај гоолллллл
Се би дал јас за гол
Ајде Шведска врти, Исланд, Англија и Португалија тепајте, Гејци останете во водство до крај![]()
Дојдоа репрезентациите и мора да се фатиме на работа. Помал избор има од минатиот пат, бидејќи повеќе работи се решија, а некои како Русија и Босна кои мора да победат имаат смешни коеф.
Сепак не е за потценување работата, има 6 натпревари за играње.
Украина-Полска (1.8) Украина е домаќин и поквалитетен противник од Полска. Многу работи ќе се знаат во оваа група после вечерашните натпревари и двете имаат само по еден пораз до оваа 8мо коло. Предноста на домашен терен сепак јас ја ставам клучна на овој натпревар. Да напоменам дека овој е со највисок ризик.
Грција-Словачка (1.55) Грците играат страшно тежок фудбал, односно со гол-разлика 9-4. Словачка има 9-7. Грците се израмнети со Босанците на врвот на табелата со по 19 бодови. Босна оваа коло игра со Лихтеншајн, а последното со Литванија нагости, додека Грција во последното игра со Лихтенштајн дома. Што значи дека со победа денеска, ќе се надева на кикс нагости на Босна кај Литванија, за да биде прво место. Ова ќе биде можно само ако победи вечерва Грција, што мислам дека ќе биде некоја минимална.
Шведска-Австрија (1.75) Овде треба да се провери дали ќе игра Ибра. Ако тој игра, тогаш и натпреварот е за пишување. Шведска има 3 бода повеќе од Австрија, а во последното коло игра против Германија. Не смее да ризикува да не победи, затоа што после ќе мора да игра на резултат против Германија, а Австрија игра против Фарски во последно коло. Австрија има и подобра гол-разлика, а и ако не победи Шведска ќе биде полоша во меѓусебниот дуел. Доволно е да се каже дека Шведска со победа е официјално во баражот, што е повеќе од добар мотив.
Ислад-Кипар (1.45) и Естонија-Турција (1.45) се според мене најсигурните за вечер. Се разбира победа на Исланд и Турција. И на двете им е страшно потребно да победат, а играат против послаби противници.
Последната за играње е Англија, која со победа си обезбедува барем бараж, а со победа во последното и директен пласман. Коеф. е 1.4 , а вреди да се спомене и дека Вучинич е недостапен за Црна Гора вечер.
Коеф. се од спортлајф.
Кој му дал топка на Чичарито како мал и му рекол дека може да биде фудбалер, сега гарант во гроб се превртува...