Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
па така нека излези и Наполи нерешена(не ја играв) после хелсинборг и салзбург за викендов по 1,2 имаа за кецови(ме испопаѓаа тие) не знам шта више речи коме поруку слати

в кладилница деца само со 20 денари в рака и провервање вечерта во 23 часот ливчето,најарно ви е така

bravo druze isto mislenje imame ,,, ( ama koga ke poglednam rezultati site iskocile a ne sme igrale na pogolema uplata stemne mi se pred oci ) , ako saka ke saka i na 20 denari naredi gi 20 utakmici site nad 2 koef i svirkaj si :icon_mrgr::icon_mrgr:

МАТРИ ДЕБИЛУ ЕДЕН СЕ ДА ТИ СЕ ИЗНАЕБАМ ОД ПОЛА МЕТРО ПРОМАШУВАШ НА РОЛИНГ ДЕБИЛУ ЕДЕН ЦЕЛ НАТПРЕВАР КРИЛОТО САМО ТИ СЕДИ ТИ СЛЕПЕЦ ЕДЕН САМО ЗА ТРИ ШУТИРАШ ДА ТИ ЕБАМ СЕ ДА ТИ ЕБАМ ! :@ :@ :@

Добро е ?

МАТРИ ДЕБИЛУ ЕДЕН СЕ ДА ТИ СЕ ИЗНАЕБАМ ОД ПОЛА МЕТРО ПРОМАШУВАШ НА РОЛИНГ ДЕБИЛУ ЕДЕН ЦЕЛ НАТПРЕВАР КРИЛОТО САМО ТИ СЕДИ ТИ СЛЕПЕЦ ЕДЕН САМО ЗА ТРИ ШУТИРАШ ДА ТИ ЕБАМ СЕ ДА ТИ ЕБАМ ! :mad: :mad: :mad:

Добро е ?

Tnx bro. :D

Ништо чудно Реал да заебе работа, на Vidooq му реков сабајле дека Реал ми смрди, доста фаворити играа денес, башка Реал последна од 22:00... Али да видиме, има уште едно полувреме, да се надеваме дека ќе тепаат.

Не е до тоа, катастрофа се секако, Х-2 мислам дека ќе биде.

Или ке се откажам на време од ова спортскава или ке испродадам лаптопи телефони , ролери ..... и до крај ке играм ова вака не можи појке , секој ден по 1 утакмица не а на арно ова

МАТРИ ДЕБИЛУ ЕДЕН СЕ ДА ТИ СЕ ИЗНАЕБАМ ОД ПОЛА МЕТРО ПРОМАШУВАШ НА РОЛИНГ ДЕБИЛУ ЕДЕН ЦЕЛ НАТПРЕВАР КРИЛОТО САМО ТИ СЕДИ ТИ СЛЕПЕЦ ЕДЕН САМО ЗА ТРИ ШУТИРАШ ДА ТИ ЕБАМ СЕ ДА ТИ ЕБАМ ! :mad: :mad: :mad:

Добро е ?

МАТРИ КОЛКУ БАНАНИ ИЗЕДЕ ГОМНО ЕДНО, КОМОТНО МОЖЕШ ПИЉАРА ДА ОТВОРИШ!!!!!

Болоња 1X @ 1.66 (за комбо)
Кај Милан не играт Бонера, Де Шиљо, Пацини, Монтоливо, Балотели, Кака, Силвестре, Ел Шарави.

Не си ја пишам оваа, одам на наполитанките на сигурната, тоа е....

Или ке се откажам на време од ова спортскава или ке испродадам лаптопи телефони , ролери ..... и до крај ке играм ова вака не можи појке , секој ден по 1 утакмица не а на арно ова

Колку ги даваш ролерите? :D

Со последните 5 евра го уплатив, али не ми е мака сега ме заебоа 2 од 3, (тие кртола што ги пиша ги уплатив), и малце пауза не пишувам веќе само ќе пратам :D

Со последните 5 евра го уплатив, али не ми е мака сега ме заебоа 2 од 3, (тие кртола што ги пиша ги уплатив), и малце пауза не пишувам веќе само ќе пратам :D

Не го кажа истово и вчера ? :icon_mrgr:

Не го кажа истово и вчера ? :icon_mrgr:
Не, сега најсериозно.
--- надополнето: 25 септември 2013 во 23:19 ---
Mafo go kill yourself
Ако земаш стварно да продаваш за спортска :D
Незнам ова првото колку точно го напишав, слабо англискиот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom