Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми треба само реал, е тие ако рикнат ќе барам и ја подебела греда во визба:tapp:

Како не примат сега гол наполи газ мајчин да му споебам ,премногу очигледно е дека нејке гол да даде крв да му ебам гнасна да умрат сите до еден

Џабе се надеваме овие не даваат гол, неможат до шут да дојдат.

Нејкат да дадат не НЕ ДАВАТ !! ее на 1.15 да испопагаме сите крв мајчина да му ебам да фатиш со 2.80 на 1.15 да паѓаш :@

Како не примат сега гол наполи газ мајчин да му споебам ,премногу очигледно е дека нејке гол да даде крв да му ебам гнасна да умрат сите до еден

Ја не верувам у тие глупости игра за кладилница бла бла...се гледа од авион дека Бенитез е глуп ќе ги одмара најдобрите и сега наместо лагано да си тепат они ќе си кикснат и пак поголемиот број нема да фатат кладилница.

Ја не верувам у тие глупости игра за кладилница бла бла...се гледа од авион дека Бенитез е глуп ќе ги одмара најдобрите и сега наместо лагано да си тепат они ќе си кикснат и пак поголемиот број нема да фатат кладилница.

Abe site da umrat bel den da ne vidat

Играа Хамшик и Игуаин, не знам за тебе кои се најдобри.

Нека им се сруши авионот пичка им материна местачка. Не може никој да ме убеди, дека не беше наместена!

Ама чекајте бе,со цел памет го игравте Наполи,па утакмицава смрдеше од километар.

Играа Хамшик и Игуаин, не знам за тебе кои се најдобри.

Нека им се сруши авионот пичка им материна местачка. Не може никој да ме убеди, дека не беше наместена!

У Неапол играа со коли ќе се враќаат накај дома така да смисли си нова клетва. :D

па така нека излези и Наполи нерешена(не ја играв) после хелсинборг и салзбург за викендов по 1,2 имаа за кецови(ме испопаѓаа тие) не знам шта више речи коме поруку слати

в кладилница деца само со 20 денари в рака и провервање вечерта во 23 часот ливчето,најарно ви е така

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom