Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Откако заврши сите викате Наполи смрдеше од километар. Па Наполи не може се да победуваат да му се сневиди не се Баерн или Барселона.

manchester da ja fatish 2.60, Lazio da ja fatis , juventus da ja fatish , parma da ja fatis , milan gg3+ da ja fatis i na eban napoli 1.15 da padnesh oooooooooooooooooooooo mi ide da se ubijam

Откако заврши сите викате Наполи смрдеше од километар. Па Наполи не може се да победуваат да му се сневиди не се Баерн или Барселона.

Abe so onie opranine pelister da mu igrase ke gi pobedese krv da mu ebam
--- надополнето: 25 септември 2013 во 22:46 ---
а зашто го игравте Наполи на 1.15 коефициент ?

Za da mi prefrli dobivkata zatoa

Мафо брат дрмни некое ракииче ќе те среди. :D Шала на страна, нити прв пат промашуваш нити последен. Знам дека си напнат ама џабе е ако пцуеш во 15 постови по ред, тоа нема да ти го направи добитен тикетот. :D И мене Дортмунд ме откорна вчера па што да правам, ги опцув еднаш и ги баталив, доста им беше. :D

а зашто го игравте Наполи на 1.15 коефициент ?

Оти за 1 и 3+ имаше 1,55 :)

Уште Реал ќе ги чекав упм. :mad: Предходната среда само Челзи, во саботата само Дортмунд, во неделата само ПСВ-Ајакс ГГ3+ (4-0 заврши).. Сеа само Наполи. :mad:

Оти за 1 и 3+ имаше 1,55 :)

Уште Реал ќе ги чекав упм. :mad: Предходната среда само Челзи, во саботата само Дортмунд, во неделата само ПСВ-Ајакс ГГ3+ (4-0 заврши).. Сеа само Наполи. :mad:

Ништо чудно Реал да заебе работа, на Vidooq му реков сабајле дека Реал ми смрди, доста фаворити играа денес, башка Реал последна од 22:00... Али да видиме, има уште едно полувреме, да се надеваме дека ќе тепаат.

Абе мораше една да заебе, знаете што ќе се случеше ако поминеше Наполи и сега Реал? Па сите чисти фаворити испаднаа: Њукасл, Стоук, Лацио, Рома, Јувентус, Баерн, Шалке, Франкфурт, Монако, ПСЖ, Севиља, ако ги додаме и овие од руско првенство 3/4 и таму испаднаа...ама ете, се фативме за Наполи како слеп за стап. Сасуоло во просек по 4 комада прима секоја утакмица и денес вадат 1:1...регуларно како да не.

Идам некој месец на stand by. Да имав малце среќа последниве 10 дена, ќе бев побогат за 1000 евра, впрочем како и секој од нас :D

Мафо брат дрмни некое ракииче ќе те среди. :D Шала на страна, нити прв пат промашуваш нити последен. Знам дека си напнат ама џабе е ако пцуеш во 15 постови по ред, тоа нема да ти го направи добитен тикетот. :D И мене Дортмунд ме откорна вчера па што да правам, ги опцув еднаш и ги баталив, доста им беше. :D

не можам да се смирам брат во 3 дена во минус сум 6300 како да се смирам кажи денес пишев со последните 800 денари ако влезеше ке бев 20 000 во добивка а вака за еден ебан гол цел тикет ми пропадна, не знам до каде ке терам овие се најкатастрофалните 3 дена во мојот живот никогаш не сум бил во во минус олку , поарно да изгубеше нема да ми беше толку мн криво а вака 1:1 ми иде да се убијам

Ништо чудно Реал да заебе работа, на Vidooq му реков сабајле дека Реал ми смрди, доста фаворити играа денес, башка Реал последна од 22:00... Али да видиме, има уште едно полувреме, да се надеваме дека ќе тепаат.
Нека не тепаат, оти така ќе треба да се пожалам на татко ми оти пак една ме кикнала и нема веќе пари да ми даде за јадење. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom