Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Откако заврши сите викате Наполи смрдеше од километар. Па Наполи не може се да победуваат да му се сневиди не се Баерн или Барселона.
Откако заврши сите викате Наполи смрдеше од километар. Па Наполи не може се да победуваат да му се сневиди не се Баерн или Барселона.
а зашто го игравте Наполи на 1.15 коефициент ?
Оти за 1 и 3+ имаше 1,55
Уште Реал ќе ги чекав упм.Предходната среда само Челзи, во саботата само Дортмунд, во неделата само ПСВ-Ајакс ГГ3+ (4-0 заврши).. Сеа само Наполи.
![]()
Мафо брат дрмни некое ракииче ќе те среди.Шала на страна, нити прв пат промашуваш нити последен. Знам дека си напнат ама џабе е ако пцуеш во 15 постови по ред, тоа нема да ти го направи добитен тикетот.
И мене Дортмунд ме откорна вчера па што да правам, ги опцув еднаш и ги баталив, доста им беше.
![]()
Нека не тепаат, оти така ќе треба да се пожалам на татко ми оти пак една ме кикнала и нема веќе пари да ми даде за јадење.Ништо чудно Реал да заебе работа, на Vidooq му реков сабајле дека Реал ми смрди, доста фаворити играа денес, башка Реал последна од 22:00... Али да видиме, има уште едно полувреме, да се надеваме дека ќе тепаат.