Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Заебете за денес јас добро поминав незнам за вас :D, туку дајте нешто за утре, vidooq ако најдеш па некоја таква анализа сподели :D

Ке ме нема со "анализи", идам на одмор сабајле, така да, 10-15 дена пауза...

PAOK 0-2 гола, ова ми стои така посигурна за денес, и баерн 2

шо мислите за:
Баерн 2 и 3+
Шалке Т2 2+
КПР 1

Гледаш баерн се заебаваат оваа сезона, 2 посигурно, во петок играат со челзи. Шалке како што реков погоре најсигурна ми е од 0-2 гола, неверувам дека паок ќе им дозволи да победат, во гости искараа 1-1. Кпр може 1.

Динамо Загреб од мене ви е за 2ка денес , Мамиќ има замешано прсти во утакмицава , исто ќе ја изиграм и да се пласира понатаму Динамо , како што читав на типот во Хрватска што фаќа ептен големи суми и го викаат Цар , му дал мамиќ педерка со 5000 евра внатре и му кажал уплати ги овие сите против славен во саботата и после добивката уплати ги сите на Динамо против Австрија .

Динамо Загреб од мене ви е за 2ка денес , Мамиќ има замешано прсти во утакмицава , исто ќе ја изиграм и да се пласира понатаму Динамо , како што читав на типот во Хрватска што фаќа ептен големи суми и го викаат Цар , му дал мамиќ педерка со 5000 евра внатре и му кажал уплати ги овие сите против славен во саботата и после добивката уплати ги сите на Динамо против Австрија .

Ова ми нема логика, стварно ако му дал толку пари, сигурно овој немало јавно да се фали.
--- надополнето: 27 август 2013 во 15:58 ---
http://www.mozzartsport.com/vesti/k...igracima-dva-miliona-evra-ako-prodju-austriju

Закопалова
Лепченко
Веснина
Кириленко
да победат...на ситно колку да се прате нешто :)

Има некаде Бет Сити во Кисела Вода ?

Денеска бидејќи стварно ништо сигурно не најдов, и јас ќе пуштам нешто на ситно. 2/3 систем, овие ми стојат најсигурни.
Динамо 2
Паок 0-2
Баерн 2&3+
154 уплата добивка мин 150 мак 630 :D

Денеска бидејќи стварно ништо сигурно не најдов, и јас ќе пуштам нешто на ситно. 2/3 систем, овие ми стојат најсигурни.
Динамо 2
Паок 0-2
Баерн 2&3+
154 уплата добивка мин 150 мак 630 :D
Симе најјаки тикети играш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom