Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ц ц ц му ја кажав на другарче прееска Дјургарден 1-2 ама немав време јас да уплатам... ќе се отрујам еј, гарант не ја изиграл ни он...

Trabzonspor : Rizespor
КОНЕЧЕН ТИП
1
1.75
2. Lokomotiv M. : FK Rostov
КОНЕЧЕН ТИП
1
1.70
3. Syrianska : Djurgarden
КОНЕЧЕН ТИП
2
2.00

една, две недели играм така 3 утакмици по 1.70-2 коеф. за 200-300 денари 2/3, и ми се нема десено да не ми испаднат ниту две, ај да не се урочам :D и плус уште едно такво уплатив само манчестер ја додадов кец за 90 ден
и овој пак систем ми е 3/4

П.С од кога престанав да ги пратам овие дојаве из клубе од фб се тука некаде сум, не сум отидел во зијан од пишување спотска.
vidooq Фала ти за оваа Djurgardan ЧД

ајде бе челзи манчестер давајте по еден гол
--- надополнето: 26 август 2013 во 22:14 ---
Фиорентина - катанија ГГ3+
Еве ви 100% сигурна од мене.Оваа да е играте а не челзи.И нека каже некој каде има најголем коефициент ќе му бидам благодарен.

браос за типот :)

Обично Аргентинциве имаат двојно државјанство Италјанско особено имаат многу од нив инаку ако не се лажам во Сериа А неможе да има поке од 1или2 трансфери надвор од ЕУ барем така беше

Знам, али се плашев дека некој ќе мисли исто како мене а мора и кладилниците да живеат од нешто нели
--- надополнето: 26 август 2013 во 03:06 ---
Најигран тип за натпреваров ќе е гг или гг3+, и ќе си заврши фино лепо без голови, ниту едните ниту другите нема да ризикуваат пораз од директен конкурент во 3то коло, и ќе се чешаме утре кај шо не не чеша.
али ете навивачки си ја одиграв 2 и паднав

Не е интересно ако не местат :D
Инаку што праиме за утре овие лига првака оди па погоди ги,
баерн не е тоа што беше...

Дури и Ширле кој ќе биде на клупа и прашање е дали ќе игра повеќе од 10 минути

:icon_lol:
--- надополнето: 26 август 2013 во 23:51 ---
Да бев во близина на кладилница ќе уплатев двојка на полувреме на Бешикташ.
До кога ќе местат турциве уопште не ми е јасно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom