Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вчера на сите ливиња по една ме заеба и сум изреволтиран па затоа следи мала пауза
И јас се така си велам, ама слабо ми успева некакоВчера на сите ливиња по една ме заеба и сум изреволтиран па затоа следи мала пауза

Јас денес не ни уплатив, кој ги ебе кладилниците само од мене се пунат пари секој викендSame here, изгледа и денеска само Лион ќе ме падне

Па само од понеделник до петок, сабота 1-2 ливчиња и недела е денот кој ќе го чекамеИ јас се така си велам, ама слабо ми успева некако![]()

Еве го пеналот за Манчестер ја фаќам ГГ, Малага 1:0 ја играм кец и Шалке со Хамбургер 12 минута е 1:1 ја играм 3+...Мераци.

Сподели ги идеите
Иначе за книга имам една прочитано-tajne profesionalnih kladionicara-David Weisshaupt.
Што се однесува до стратегии мене искрено ептен ми помогна играта на членот олаф со играњето 1.5-1.6 коефициенти.
Иначе секогаш сингл сум играл и тоа гг3+.

).
Ова вака на кратко е опфанато површно тоа што го имам замислено за спортското кладење. 
Kielce -Metalurg 1(-3,5) 1,90 јас го гледам како поклон.Станич,Миркула, Маркоски и Диви со повреда и прашање е колку се спремни и опоравени + Козлина и Батинович со Манасков аут(овој Коражија незнам ниту гол дали имат клаено) а првата во Киелце паметам Станич ги уби само заради тоа изгубија 1 разлика.ракомет е тешко е да го предвидам и мразам против МКД тимој да играм ама овде едноставно морам.
Турново - Тетекс ми мирисат на 2ка ако имат некој поке инфо нека не се срамит нека пишит
Го осетив Шахтјор али поубо го осетив ЗенитЗенит 0-2 1,70 во последно резултативе им се 0-1 0-1 0-1 0-1 пред се добра квота
Шахтјор Х2 2,00 веке решен победникот ваму Металист се
борит за 2 место и ЛШ + трансферот на Тајсон токму од Металист без кикс дома мислам дека е време овде за кикс на Шахтјор.