Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Време е да се обори на Милан 1 и 1-1 од основна причина затоа што не знам зошто некој би мислел Катанија би се обидувала да даде отпор а на Милан ОЧАЈНО му треба победата по победата на Фиорентина денес.

Арсенал беше страшна местнка.. сами пред гол промашуваат не шутираат. Ако вчера беше Аталанта , денес беше Арсенал.

Се чека Милан за 1800 .. да тепаше Арсенал за 3000 ќе ја чекав... Балотели се враќа од суспензија така? Фиорентина изби на трето , Катанија нема зошто да игра па очекувам лесна победа....

Кој кретен сум јас убаво ги пишав Малага шалке и милан 1 добар коефициент имаа мислев да ги ставам али не ги ставив се предомислив во последен момент, така и некни исто а брат ми паметен и некни и денес ги стави за 500 и еве уште милан ја чека.
Абе златно правило пиши си тоа што мислиш одпочеток.

shto mislite za molde 1 ?! redno vreme e da tepaat edna utakmica, shampioni se a nemaat pobeda u prvi 5 kola..

shto mislite za molde 1 ?! redno vreme e da tepaat edna utakmica, shampioni se a nemaat pobeda u prvi 5 kola..
којзнае во какви гомна се западнати тие не мислиш дека има нешто чим немаат победа веке 5 кола?

Да си го бркав Јуве х-1 или х-2 цела сезона ќе се напунев пари.

Денес паднав на Палермо т1 и Арсенал т1.

Небе ако не пишам уше нешто ке пукнам. Кога ми вика спортска да пишуваш е коцка ке те тера пак јас се смеев.
Што викате за
Милан 1
Валенсиа ГГ
ПСЖ 2
Ова псж незнам дали да ја ставам.
--- надополнето: 28 април 2013 во 19:23 ---
и шо е финтата на ова bet-mate што ти дават ако имаш премиум ацц

Некако сите на Милан се залетани дан имат пцуење во 10 и 30
Навистина нема логика да изненади Катанија ама после се чешаме како во Италија секоја сезона има по некој скандал со местени натпревари (не дека не се мести во други лиги). Ако се чека за голема пара многу исплатливо е со малку пари да се брани X2 оти пропадна коефициентот за 1 начисто.

Каква слаба екипа се тие интер цц -.- , за вечер планирам да ги испукам

милан - 1
сосједат - 1
псг - 2
албасете - 1
флуминесе - 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom