Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно
милан 1-1и3+
валенсиа ГГи3+
ПСЖ 2
колку да се прати нешто на ситно ги ставив.

Ме мрзи да одам да ги уплаќам ама има шанси да испаднат.

Милан - 1 (1.35)
ПСЖ - 2 (1.75)
Нумансиа - X (3.15)
Валенсија - ГГ (1.6)

За Милан се знае, му треба победа оти тепаа денеска и Рома и Фиорентина, а Катанија нема што да бара така да големи се шансите да испадне. Исто и за ПСЖ ако сака да си го осигура првото место ќе треба да тепа денеска, бидејќи вчера Марсеј тепаа и се приближија до 6 бода разлика. Нумансиа со Реал Мадрид Б тие се на средина на табелата и не глеам борба за некаков пласман, па нула највеќе одговара, може и од 0 до 2 гола да се игра. Валенсија таа е многу тешка, ми се игра 1 ама и двете екипи имаат за што да играат за квалификации, бегаше Сосиедад 5 бода од Малага ама Малага си тепаше денеска и е 2 бода позади него, така да тешка ќе биде ваа утакмица, највеќе ми одговара ГГ, иако може и 3+ да се игра. Тикетов вака има 12 коеф.

Гледа ли некој што се дешава на Милан Катанија?

Не е хумано ако паднеме на ова жими се :(

џабе едното ми пропадна 1-1 3+ ја имав, имаа милион шанси требаше уште 3 гола да дадат да ти ебам среќата

сеа барем 1 да влезе

Палермо-Интер-1
Торино-Јувентус-2
Малага-Гетафе-1
Фенербахче со некојси таму 3+
Милан-Катанија ГГ
Нови Пазар-Партизан 0-2 гола

.

Обично не годам врзани ливчиња но ова што го пишав беше стручно..добро е го извадивме зијанот:D..36 коефициент во хоризонт..да беше татко ми поспретен да ми го пишеше во еврогол или спортлајф сега ќе бев негде 600-700тотки побогат ама то е:D

Штета, е тоа е тоа, напаѓаат цело полувреме и вие од еден напад гол, ама сеа ќе им дадат уште 5 гола Милан. Ајде колку е толку е, важно да испадне 1. :)

ајде ја вртат милан,треба и судијата да е наклонет кон нив во 2рово пошо не им досуди чист пенал :oops: а прокоцкаа милион изгледни шанси,примија гол од единствен шут! најкриво ако ме заебе

Ја имав Њу Јорк помалце од 84.5 али у живо уплатено..дали ќе ми се важат и продолженија..?

Ја имав Њу Јорк помалце од 84.5 али у живо уплатено..дали ќе ми се важат и продолженија..?
Изгледа не.
Јас истово прашање го имав за хокеј пред една недела и не ми се важеа продолжениjа :)

Изгледа не.
Јас истово прашање го имав за хокеј пред една недела и не ми се важеа продолжениjа :)

Ок фала, ќе видиме утре ќе идам со листот, па ќе ми кажат таму :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom