Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ги планирав:
Trinec pob so prodolzenija
Mlada Boleslav pobednik so prodolzenija

еве ја додавам и твојата:

Torpedo pobednik so prodolzenija

за посигурно, околу 4 коеф во спортлајф.
Класа се над сиве во лигава ама голманчево им е дебил и еве сеа шо гол прими

Samo da znaes pak se bes De Kolo, ne znam tesko ke im bide protiv Valensija

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Interesen podatok e toa sto Fener na poslednite 3 utakmici vo Evroligata ima 3 porazi od shpanski timovi, Real,Barsa i Baskonia.
Sea ovde mislam deka mora po sekoja cena da pobedat protiv Valensija.
De colo standardno ne igra, toa e problem no pak imaat dobri igraci bi trebalo da pobedat denes...

Osven De Kolo i Melih e aut,a Veseli se vrakja id povreda(kolku e spremen).
Spored mene Turska basket e najsigurniot par deneska,Larkin e u roster zaedno so groto ovie od Efes i Melih od fener,nemaat pravo na kiks posto se 0/2 do sea.Kvotava e veruvam poso Larkin i turcive od Efes vcera igraa,ali so carter let odma se vratija.Baska ne e niso novo za doktorot Larkin toa ima iskustvo u NBa so b2b utakmici.Baska toa so vcera gi plesnaa Zvezda lesno i bez umoruvanje.

Osven De Kolo i Melih e aut,a Veseli se vrakja id povreda(kolku e spremen).
Spored mene Turska basket e najsigurniot par deneska,Larkin e u roster zaedno so groto ovie od Efes i Melih od fener,nemaat pravo na kiks posto se 0/2 do sea.Kvotava e veruvam poso Larkin i turcive od Efes vcera igraa,ali so carter let odma se vratija.Baska ne e niso novo za doktorot Larkin toa ima iskustvo u NBa so b2b utakmici.Baska toa so vcera gi plesnaa Zvezda lesno i bez umoruvanje.
Super so ti go vidov postot dodaj gi i Barsa i Francija basket pravat 2 kvota i lapaj si.Mi zvucat dosta sigurni

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

. Прво, не овозможуваат здраствено осигурување на работникот и не даваат договор, а исто така работниците ги пријавуваат на скратено работно време (20 часа неделно) а се работи 40 часа, исто така се останува прекувремено неплатено.
Не дека ги бранам, ама напишаново не е точно. :D

За викендот ... Барса и Реал да тепат, и Евертон Ница и Meнхенгладбах да земат по едно полувреме. 4.30 коеф на 100 евра.

За викендот ... Барса и Реал да тепат, и Евертон Ница и Meнхенгладбах да земат по едно полувреме. 4.30 коеф на 100 евра.
Ја има оваа игра во нашите кладилници?

Евертон - Лидс ГГ (1.55)
ВБА - Шефилд Ј. 2+ (1.40)
Горица - Лок. Загреб ГГ (1.65)

Вкупна 3.58

Ница не ти е баш ОК.... Ова е истата игра Било Кога или?

Ница не ти е баш ОК.... Ова е истата игра Било Кога или?
Не мислам дека нему му е да добиет полувреме 1 ил 2

За денес ист старт на денот т.е. ми стартова веке со Алтај 7-0 али по ист рецепт како вчера
Казинч Торпедо 1 2.05

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom