Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За сингл со интересни коеф на полувреме

Гранада да даде уште 2 второ @ 3.85
Лех 2 домаќиниве имаат црвен @ 2.5
Ница 1 остаток на натпревар @ 2.95
Клуж - Рома ГГ @ 4.70

Barsa vo rakomet ne zastanuva, 52ra pobeda po red im e vecerva. Ne sum sretnal vakov streak vo nieden sport do sea, stvarno ne se normalni ovie ...

Barsa vo rakomet ne zastanuva, 52ra pobeda po red im e vecerva. Ne sum sretnal vakov streak vo nieden sport do sea, stvarno ne se normalni ovie ...
Ке се какнат кога најмалку треба на Ф4 и имаат среќа шо не е Вардар таму пациенти им се на Ф4 :D

Ова што се промаши во последните 3 минути на мечот Наполи-Ријека,треба да влезе во некоја книга зашто коцкава е ненормална работа.
Три чисти 100% шанси утнааедните и другите во рок од 3 минути,сето тоа ќе беше ок да не ја чекав 3+

Голема благодарност до Моцарт кладилница и овие шо ги прает бонус тикети зашо заборајв кога последен пат иам фатено во ЛЕ :cuc:
И овој Пеја ми го избришал и мислењето за Барса 1(-3.5) страв му е лајкој дан насоберам :icon_mrgr:

Имаше малце ментални квоти у Копачка за Наполи ама ме мрзеше да пишувам. 0-3 гола 2 квота, 0-4 1.45. Ок, да не е 5 плус 1.45, плус Гатузо тренер поздрав и се најдобро, поклон на векот.

Za tie sto sakaat da se kladat ko mene na nokni utakmici, tip koj vredi da se izigra:

Aguilas - Envigado 3+, okolu 2.70 kvota na bet365.

Interesno mi e da igram na golovi t.e. ne pamtam od koga imam igrano konecen tip, a na ligite koi se igraat docna pretezno ima golemi koeficienti za golovi, koi so malku pratenje i malku sreka posekako moze da se izvadi nekoj denar :icon_mrgr:

Имаше малце ментални квоти у Копачка за Наполи ама ме мрзеше да пишувам. 0-3 гола 2 квота, 0-4 1.45. Ок, да не е 5 плус 1.45, плус Гатузо тренер поздрав и се најдобро, поклон на векот.

Влегуваат у филмови со тоа алгоритмите.
Не е Ријека тим како Дундалк па да не може да се одбрани, а и Наполи сигурно се штедат.
Денес два пати ја пишав под 3.5, паднав првин на ЦСКА С, ГГ ама тоа е кога очекуваш бугари нешто да ти дадат.
Како и да е, overall плус денов. Можам да си пафнам за уште помирно спиење.

Za tie sto sakaat da se kladat ko mene na nokni utakmici, tip koj vredi da se izigra:

Aguilas - Envigado 3+, okolu 2.70 kvota na bet365.

Interesno mi e da igram na golovi t.e. ne pamtam od koga imam igrano konecen tip, a na ligite koi se igraat docna pretezno ima golemi koeficienti za golovi, koi so malku pratenje i malku sreka posekako moze da se izvadi nekoj denar :icon_mrgr:
Ubavo kaza malku srekja , namesto bucaramanga ti si ja pisal envigado isto kao mene

Na Prepelic mu se mislam 12.5+ bi trebalo lesno da odi.
Vlezen e vo mn jaka forma poenterski, na poslednite 6 utakmici ja prefrluva lesno ovaa granica od 12.5 poeni.
Ova mu se brojkite poslednite 6 utakmici 20,22,18,18,13,14 poeni.

Казинч Торпедо 1 2.10
Јас ги планирав:
Trinec pob so prodolzenija
Mlada Boleslav pobednik so prodolzenija

еве ја додавам и твојата:

Torpedo pobednik so prodolzenija

за посигурно, околу 4 коеф во спортлајф.

Fenerbahce ima vrzano 3 porazi na poslednite 3 utakmici vo Evroligata (od koj eden protiv Barsa i eden protiv Real).
Vecerva mislam deka ke pobedat, treba da e 1.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom