Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Има голема понуда за баскет денеска, некако не ми иде Партизан да биде фаворит со Уникс Казан.Реално квота од 2,55 ми има вредност,исто и Химки со Зенит 2.35 за русите.Ваше мислење?

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Има голема понуда за баскет денеска, некако не ми иде Партизан да биде фаворит со Уникс Казан.Реално квота од 2,55 ми има вредност,исто и Химки со Зенит 2.35 за русите.Ваше мислење?

Monroe 10.5+
Prethodnata 28 im stavi na CSKA, imase i 10 skoka I 2 asistencii za 35minuti na parket.
Veruvam nema sansa da povtori takva partija 20+poeni, ama preku 10 treba lesno da odi.

И Химки и Зенит се Руси :D.

Химки ми е 2, исто и Баерн може да се проба за таа квота како изненадување.

од играчи
Милер мекинтајер -13.5
Дангубич 8.5+

Зошто Швајцарија не се игра? Никаде ја нема ниту за утре ја нема

Што состав ќе има Норвешка утре? Нели короносани се цела екипа... Као што видов ќе се потруделе да склопат некако екипа со играчи од Норвешка лига али не налетав на конкретно инфо.

Што состав ќе има Норвешка утре? Нели короносани се цела екипа... Као што видов ќе се потруделе да склопат некако екипа со играчи од Норвешка лига али не налетав на конкретно инфо.

Сеа сите ке залетаат да уплатат на нивен пораз, а ГГ е далеку посигурна опција во ваквите мечеви.
Секогаш ваквите мечеви биле држ-не дај, иако на хартија изгледале сосема различно.

Сеа сите ке залетаат да уплатат на нивен пораз, а ГГ е далеку посигурна опција во ваквите мечеви.
Секогаш ваквите мечеви биле држ-не дај, иако на хартија изгледале сосема различно.
T2 1+ 1.90 Sportlajf, ili 1-3 gola, 1.7.

Пошо е 1.30 на Австрија а Норвешка ќе настапи со измислени играчи и друг селектор јас на Австрија ќе уплатам.

Неплоден сперматозоид не би ставил повеќе на тој изговор од нација, макар било и 2.50 коеф.

Јас чекам викенд, ќе го скокнам срањето денес свашта ќе се дешава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom