Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Prelog tipovi za uslov 3/7 ili 4/8 , neznam kako e podobro za na pogolem vlog , nekoj isproban sistem sto funkcionira , neznam dali e podobro sistem vo sistem , planiram da stavam i dva fixovi za na pogolema uplata ~100 €

Последно уредено:
Дечки, Њтф со Шпанија младите, кецот 1.25, т1 2+ 1.50?
па се тегават, ниедна до сеа не тепаа јако, башка може нема да играат со прва постава, ја ни 1 не би ја ни играл, ни мкд не би ја играл 1, види денес колкава понуда има, ќе се најде друго нешто зицер..

па се тегават, ниедна до сеа не тепаа јако, башка може нема да играат со прва постава, ја ни 1 не би ја ни играл, ни мкд не би ја играл 1, види денес колкава понуда има, ќе се најде друго нешто зицер..
Шпанија, Германија, Франција, Англија, тие не ти простуваат другарче, а имаат 2 квалитетни постави да извадат на терен. Израел за ништо не игра апсолутно, баш напротив може овде голови да има.

Уште не е сигурно дека ќе продолжи да функционира обложувањето на интернет на кладилниците.

Златна кокошка за пунење буџет, никогаш нема да го тргнат данокот

Златна кокошка за пунење буџет, никогаш нема да го тргнат данокот

Не е темата од линкот за тргање на данокот, тоа знаеме дека нема шанси. Ама ете не било скроз регулирано дали за стално ќе биде онлајн кладењето од домашните кладилници, од аспект на држава (влада) да поарно е да остане ама од аспект на играчи со оданочување на секој добитен тикет е погубно

На странските барем ќе си платиш само данок на добивка од игри на среќа на крај само ако си во плус, тука плус минус нема врска

Не е темата од линкот за тргање на данокот, тоа знаеме дека нема шанси. Ама ете не било скроз регулирано дали за стално ќе биде онлајн кладењето од домашните кладилници, од аспект на држава (влада) да поарно е да остане ама од аспект на играчи со оданочување на секој добитен тикет е погубно

На странските барем ќе си платиш само данок на добивка од игри на среќа на крај само ако си во плус, тука плус минус нема врска
Знам што е темата на линкот, знам да читам. Онака искоментирав колку за лечење фрустрации, ме зачудија цифрите од данок што го плаќаме.

2.30 на Тим ми е апсолутно исплатливо во овие услови, чак и 2-0 може да се проба

2.30 на Тим ми е апсолутно исплатливо во овие услови, чак и 2-0 може да се проба
Истово сакав да го напишам, само нема да го играм пошо сум фан на Рафа.
Автоматски споено мислење:

Патем, знае некој зошто не се избришани 3-те бода на Белгија со најслабиот во групата, Молдавија? Пример на нас избришани ни се 6 бода со Фарски, а на Белгијциве не.. Да не е ради тоа што имаат еден помалце у група?

Последно уредено:
Патем, знае некој зошто не се избришани 3-те бода на Белгија со најслабиот во групата, Молдавија? Пример на нас избришани ни се 6 бода со Фарски, а на Белгијциве не.. Да не е ради тоа што имаат еден помалце у група?

Da, vo grupa so 5 ekipi ne se odzemaat bodovi na vtoroplasiraniot.

Уште не е сигурно дека ќе продолжи да функционира обложувањето на интернет на кладилниците.
Мислам дека ке го изгласаат за стално..нема логика сега да се прекинува знаејќи колку пари влегуваат во буџетот од оваа дејнот

Истово сакав да го напишам, само нема да го играм пошо сум фан на Рафа.
Автоматски споено мислење:

ќе ни се избришат бодовите против Црна Гора, они се последни :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom