Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да те потсетам дека и таму има 12-0.

E па добро, штом Џокович ќе види дека Надал има 12-0 во финале на РГ, ќе му дозволи лесно да дојде до 13-0, нема смисла да му го расипе скорот.

Адебајо 3,5 - асистенции (1,95) моцарт

Апсолутно 0 асистенции има Адебајо против Лејкерс, и мене границава ми е смешна.. Башка влече повреда и мала минутажа има..

Апсолутно 0 асистенции има Адебајо против Лејкерс, и мене границава ми е смешна.. Башка влече повреда и мала минутажа има..
Не се залажувај со една две утакмици, првата беше повреден, онака е добар асистент и доста топки у нападо поминуват низ нега и добар пасер е. Не викам дека не може да испадне ама не би уложувал ногу

Се зависи од коефициентот. Се нас 2 за Џокович е value бет. Еве излегоа, 2.2 за Џоковоч, топ бет.
Денар не ставам на тој меч, ќе вријам од нервоза за Надал, уште кладење ми треба. :D

Денар не ставам на тој меч, ќе вријам од нервоза за Надал, уште кладење ми треба. :D

Уплајкаш на Ноле и имаш win-win ситуација, има еден хрват во групава за кладење го мрзи Џокович од дното на душата и секој слем го уплаќа победник и тоа по 200-300 еур, вика помило ми е да не освои слем Ноле, отколку јас да фатам и е крајно озбилен [emoji1787]

Pa povreden bese kako da ima asistencii protiv Lejkers :LOL:

Protiv Boston predhodno na 5 od 6 natprevari ja pokri taa granica

Не дека сум експерт, ама ми изгледа како квотава за Тренто против Фортитудо Болоња (италија кошарка) преголема некако

Мислам дека има и шанса да победат..

Ама ајде..

-7.5 хендикеп двојка 1.65 квота е, освен ако немаат Тренто ептен проблеми со повредени или коронирани... не верувам дека би изгубиле 8 разлика против Фортитудо кои се во очајна форма и во последните 4 средби имаат само една победа и тоа против Кремона што оваа година би требало да се борат за опстанок

Од завчера ја планирав Мајами да тепаат, ама пошо сум ко шо сум го пропуштив коефициентот, како милион пати до сега.

Некој ги има гледано Кадино ? Денес играат против Охрид, за 1 во sportlife е 2.25. Охрид ги имам два пати гледано, ептен се боси, дури и за 2МФЛ. Освем од прекин или одбиена топка, незнает гол на друг начин да постигнат. Лани требаше да испаднат ама заради шо се прекина првенството, немаше испаѓање, а последни беа на табела.

Дома одвај ги тепаа овие Вардари Форино со 1-0 Охрид, а Кадино гледам лесно си ги тепале Форино таму со 0-4. Сезонава Охрид има посолидни резултати, ама и двете утакмици шо ги тепаа дома, не беа нишо подобри од противниците. Со ФК Скопје изгубија дома, а Скопје имаа црвен картон од 50мин и само на крај имаше статива Охрид, другите 90мин катастрофа беа.

Ја имате и на бет365, 2.20 коеф.

Некој ги има гледано Кадино ? Денес играат против Охрид, за 1 во sportlife е 2.25. Охрид ги имам два пати гледано, ептен се боси, дури и за 2МФЛ. Освем од прекин или одбиена топка, незнает гол на друг начин да постигнат. Лани требаше да испаднат ама заради шо се прекина првенството, немаше испаѓање, а последни беа на табела.

Дома одвај ги тепаа овие Вардари Форино со 1-0 Охрид, а Кадино гледам лесно си ги тепале Форино таму со 0-4. Сезонава Охрид има посолидни резултати, ама и двете утакмици шо ги тепаа дома, не беа нишо подобри од противниците. Со ФК Скопје изгубија дома, а Скопје имаа црвен картон од 50мин и само на крај имаше статива Охрид, другите 90мин катастрофа беа.

Ја имате и на бет365, 2.20 коеф.

Слаби се Кадино, Охрид не се лоши им земаа на Гостивар бодови таму, а Гостивар се фаворити за прва лига

Осогово Росоман - Х2 @2.8

Според мене вреди да се проба. Ништо подобри не се Осогово освен ако нема нешто корона кај гостиве. Стварно несфатлив коефициент. Осогово се последни на табела, плус не знаат за триумф точно една година!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom